hejdå

äntigen ska vi åka, imorron bär det allt av. Dock ser jag inte fram imot att sitta på ett flyg i 11 timmar men ska väll inte klaga eftersom det lätt är värt det när man väll är framme. Håller på att packa & fixa med det sista, lyckades iaf få ner allt i väskan &  ha några kilo extra att fylla på vägen hem :) Kommer allt att bli braa med massa festande, solande, badande & massvis med shopping! Kommer hem den 2 januari & sen fyller jag även 18 år den 3:dje härligt värre.

God jul & Gott nytt år på er alla!




10 December

Nu är det inte långt kvar, bara 1 vecka :) Har miljoner saker jag måste göra i veckan eller iaf som jag vill hinna med innnan vi åker. Måste även åka och hämta resväskan och börja packa snart, such hatar att packa!

idag var det fotodax med jobbet till tidningen 013. Skulle ha tagit 10min att gemomföra men eftersom Danne försov sig tog det 1 timme innan vi var klara, haha. Inte kan jag tro att jag blev så lyckad med tomteluva osv vi får se.

Helgen har varit bara braa, jobbat & festade i lördag :)

Puss&kram <3

4 december

1 månad kvar till jul idag, dock ska inte julen firar något vidare iår. Har haft en hemsk natt med huvudvärk, sömnlöshet & genomtäppt näsa midre lyckat. Sen väll i skolan blev det dax för provom demokrati & politik, gick rätt OK. Det var även det sista provet för iår ;D  Nu sitter jag & väntar på Robin, vi ska ner på stan och fråga om lite saker till vårat skyltfönster vi ska skapa nästa vecka.



Jag vet faktiskt inte om jag verkligen är intresserad, jag kanske inte vill. Just nu har det bara blivit för mycket och jag orkar inte lägga så mycket energi på något som jag vet inte kommer bli bra igen eller ej.

Idag är det Måndag och inte söndag som det var igår .. för då var en annan dag.

Tjaa alla martin här va .. idag händer inte allt för mycket , milla sitter och skryter om hur mkt hon har lärt sig på massasagen .. att hon masserar folks sjärtar o grejer va!

m ja vet ..

Inte långt kvar till jul .. men det bryr sig ju inte milla om eftersom att hon sticker till thailand snart va .. kan de bli till att gå runt i tomtekäder där?? mm troligen ..


Nej nu räcker det!

Det blir inget mer!

ja just det är 1 månad kvar till millen fyller år idag med ..  kommer snart på onödig fakta.se!

//Martin

RSS 2.0