Grå torsdag

Det händer inte mycket intressant i livet för tillfället, det känns lika grått och tråkigt som vädret ute idag. Har precis gjort prov i Näthandel B, gick väll helt OK. Hungrig som fan men inte blir det bättre eftersom det serveras fisk i matsalen.

idag blir det en tripp på stan med fia<3 shoppa gärnet blir det iaf (hoppas bara man hittar ngt.) sen ska jag bara hem och mysa med pappsen som kommit hem från munchen nu ;D


Nu är det bara 20 dagar kvar tills vi åker, längtar!

Jag vill så gärna ha dig tätt intill och bara känna dig bredvid mig men det går bara inte för ingenting blir som det ska tyvär <3


Tisdag

helgen har gått snabbt. Jobbade 11 timmar i lördags så det var inte mycket till fritid då inte... dock hade jag ju Kasandra och Brimo till sällskap så det gick lite fortfare :) blev även bjuden på sushi för första gången av cheften. I söndags var det dax att ta fram böckerna & börja plugga idrottsteori eftersom vi hade fettaste provet i måndags. Sen blev det en tripp till hamodi där vi spelade hamburagrspelat & inte gjorde mycket nytta alls utan bara umgicks. Provet gick faktiskt bättre än väntat.

idag blir det att ta en tripp gymet och göra lite nytta sen vidare hem och skriva min engelska bokredovisning, puhh!

I miss you my dear <3

puss & kram :)

Fredag

äntligen fredag :] varit på min massagekurs idag, så himla skönt jag älskar det!

ikväll blev det en fika med bella, hur trevligt & mysigt som helst :] Jobbet ringde ju också idag och sa att jag måste jobba 11 timmar imorron 12-23 ;O avundsjuk någon? aja jobb betyder ju pengar vilket man inte säger nej till.

nu måste jag sova om jag ska orka dagen imorron! ha en bra helg!

puss och kram <3

studiedag

igår tog jag en runda på gymet & mötte ingen mindre än fia :) efter vi tränat klart åkte vi hem till mig & lagade mat tillsammans & tog en myskväll ihop, trevligt & väl behövligt.

idag blev det en del plugg & bio med fia, martin & robin. Solstorm var en värd film att se, den kan jag rekomendera helt. imorron kanske det blir ikano en sväng & sen även gymet förhoppningsvis. måste ju även plugga en del :(

- när någon man verkligen älskar försvinner, försvinner samtidigt en del av sig själv!

en helt vanlig torsdag

länge sen jag berättade vad som hänt på sistonde,
inget spännande iförsig men ändå. Fia & jag var i stockholm i lördags och shoppade varsin fin kjol :) sen i tisdag var vi i stockholm igen med skolan. Inget vidre eftersom det var snöstorm ute. Igår var jag duktig och pluggade i 4 timmar och ska även plugga idag, usch men det behövs. Fått en engelskabok som jag måste ta i och börja läsa eftersom den ska vara klar snart.
för tillfället sitter jag & robin i skolan & gör inte mkt nytta alls, hittade en kul sida på nätet vi har roat oss med en stund, kolla in den: komikondom.se

Idag blir det en fika med sandra år & dagar sen sist. sen blir det hem och plugga.

fest på lördag, hoppas du blir glad <3

ta hand om er, puss!

Första snön

det är mörkt ute & snöar för första gången i år...



goodbye my lover, goodbye my friend <3

Gratulerar

idag blir mohammed stor kille för han fyller nämligen 18år idag, gratulerar på dig pojken!

annars händer inte mkt, sitter i skolan & upptäckte nyss att det regnade ute;/ min morgon var inte den bästa direkt, min cykle började krångla imorse, gick knappt att komma fram. Sen har jag då inte fått allt för mkt sömn inatt pga av för mycket telefonpratande. Sista lektionen för mig sen ska jag ner på stan och köpa paket & vidare hem till mohammed på kalas med tårta & grejor.
nu ska jag göra lite nytta, ta hand om er!

<3

mötet med haren fritz

då var första skoldagen efter lovet avklarat. Den gick faktiskt ganska fort men så är det när man har trevligt sällskap. Dagen har faktsitk varit rätt bra & likaså mitt humör. Började med att Sten var så gullig & låter vårat IV ta slut på fredag så jag får sovmorgon nästa måndag, slå det om ni kan!

Måste ju bara berätta om mitt & mohammeds möte med haren fritz i lördags:
Allting började med att vi går så gulligt mot mohammeds cykel som stod på resce,
först ser jag inte haren sen när jag får syn på den så börjar jag skrika och sen börjar jag gråta och mohammed får behandla mig som ett barn och försöka hitta på massa varför han inte springer iväg när vi står så nära & petar på honom. Hans bästa förklaring var att haren var så smart så han förstod att det var farligt att springa ut här för det fanns så många bilar. Den dög iaf för mig för efter ett tag så slutar jag gråta & vi går därifrån lyckliga.
Jag & mina humörsvängingar, tillsammans med mig kan allt hända.


Förövrigt åker vi om 1½ månad till thailand över jul & nyår mysss <3

söndag

Nu har vi kommit hem från våran tripp till Tallin. Trevligt värre måste jag säga, blev en hel del shoppning, en del restaurangbesök & en del alkohol också.
Inhandlade en kofta, ett par skor & en fin halsduk som jag kan fylla garderoben med.

igår kväll blev det en fika med lisa, trevligt att prata av sig lite.
behöver något annat att tänka på just nu. Fikade och träffade en del folk sen
gick lisa på krogen & lilla jag åkte hem och sov! Behövdes kan jag lova.
nu är det snart dax att röra sig mot jobbet, orkar inte idag menmen.

Hoppas alla haft ett bra lov för imorron börjar verkligeheten igen , suck  ;/

RSS 2.0