Verkligen värd att se!

Filmen igår var otrolig! Vissa scener var rätt hemska och man kände verkligen allvaret i allting men samtidigt var den så himla bra att man inte kunde titta bort även när den var som värst. Som tur var hade jag Anna bredvid som jag kramade sönder hennes hand när den var som läskigast. Hur som helst så är det ett abosult måste när ni ska på bio nästa gång, rekomenderar den verkligen! Efter bion gick Anna & jag in på mitt jobb nr 1 och hälsade på, fick även veta att vi har personalmöte imorgon kl 22. Jag har en känsla av att det inte bådar så gott och att det kommer bli en hel del diskution. Nåja vi får se imorgon!

Idag har jag varit ute på Ikano och jobbat på jobb nr 2 mellan 12-16, full rulle hela dagen med tanke på att det är lönehelg men det är bara roligt! Självkllart var jag också tyungen att shoppa med mig hem lite grejor eftersom jag nu bestämt att garderoben ska rensas och in med massor vårnyheter! Tyvär fanns inte allting kvar i min storlek så idag fick jag endast med mig ett par jeansleggings och en tunika i rosa/korallröd, underbar!

Biomys!

Hellu muffins!


Nyligen hemkommen från stan. Möte upp Papi efter skolan för att köpa present åt Mami som fyller år på måndag och fick också en ny träningsväska av Papi eftersom min gick sönder i veckan, Thanks Dad! Vi hann även med en fika vilket passade mig utmärkt eftersom det var fisk till lunch vilket innebär för min del ingen lunch alls eftersom jag inte äter fisk. Tyvär är det alldeles för fel tid att prata med Papi eftersom han är full upptagen med sitt Vasalopp han ska genomföra på söndag. Hur som helst var det iallafall trevligt att umgås lite med honom. Just ja, gick in & pratade med Telenor också och på måndag får jag en ny mobil, efter en "jul-fram till nu period" av lånetelefoner, YEAAAHH!

Ikväll blir det biomys med pojkarna + Anna. Det är Stieg Larssons film "Männ som hatar kvinnor" som har premiär idag som gäller. Jag har riktigt stora förhoppningar på den och hoppas verkligen det är precis så bra som jag fått för mig. Tyvär har jag inte hunnit igenom boken som jag hade önskat men tiden har bara inte funnits.




NU: Middag!

Mån-ons i korthet

En kombination av en upptagen milla och en alldeles för lat milla ibland har skapat en dålig uppdatering under veckan. Men här är iallafall min vecka i korhet:

Måndag - skola till 14.00 sedan vidare till gymmet för ett tufft träningspass, skynda sig hem & få mat innan jag åkte tillbaka till stan för att gå på möte med Gina. Efter mötet hade vi jeans-provning där vi provade igenom vårens alla modeller (iaf det vi har fått in än så länge..) för att lära oss om vilka jeans som passar vilka kroppar, målgrupper osv. Helt enkelt för att kunna erbjuda den bästa servicen till kunderna! Inte lätt att hålla ordning på alla olika men jag ska göra mitt bästa.

Tisdag - Jobbade 10.30-16.00 (och denna gång på stevés, länge sen sist..) Lagom när jag slutade kom Anna, Robin & Marcus förbi och vi tog en fika medans jag fick i mig en väldigt sen lunch, eller kanske tidig middag? Vi gjorde även en runda på stan innan vi skiljdes hemåt alla. Det kliar i fingrarna på mig, ohh jag vill bara shoppa! Funderar mer och mer seriöst på att slänga ut stora delar av min garderob och handla nytt. Tycker jag faktiskt är värd att spänndera en del nu efter allt sparande som jag egentligen brukar göra med lönerna.

Onsdag - Möte med Personlig tränare imorse för att prata igenom framtida träning och lägga ett nutt tuffare träningsprogram, nu jäklar ska jag få ännu snyggare kropp till sommaren! Träningsschemat hon lagt åt mig får jag se imorron, spännande! Skola mellan 10.00-13.00 och sedan tillbaka till gymmet för att träna.

Jag borde verkligen komma igång med pluggandet nu igen efter att ha skjutit upp det alldeles för länge egentligen men efter att ha tittat på böckerna idag bestämde jag mig för att få vara ledig ikväll och komma igång imorgon istället, så då jäklar ska det pluggas!


Ett riktigt litet mysmongo..

.. är precis vad jag är idag. Idag har jag inte bidragit till omvärlden något större mer än min possitiva atityd på balträningen imorse. Men inte äns där var orkade jag idag vara lika possitiv & pratglad som vanligt. Drack en snabbkaffe med Makkan efter träningen innan jag åkte hem för att bosätta mig i min säng med 100 000 kuddar, min bok & den nya SOLO tidningen. Och det är här jag spennderat hela min dag innan jag fastnade här. Upptäckte nyligen att Papi varit på besök och tydligen tagit min tv-kabel (vad det nu ska vara bra för?) Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma tillbaka med den så jag kan få se Gossip Girl. Som tidsfördriv kanske jag kan passa på att läsa alla mina mail som jag tyvär efter lite ändringar måste läsa rätt ofta, suck jag hatar mail. Jag har alltid varit den när jag måste fylla i personuppgifter av olika anledningar lämnat mailadress rutan tom just precis av den anledningen att jag hatar att läsa dem och därför aldrig gör det fram tills nu när jag inte har någon valmöjlighet. Kan de inte bara ringa & berätta allting för mig istället? Men det kanske är såhär de är att börja bli vuxen?

Det finns så mycket jag kunde välja att säga men jag vill inte lägga mig i detta!

Hellu!


Hoppas alla haft en bra lördag. Min har bestått av jobb och middag med la familá. Igår var det utgång som gällde där Fia bjöd in på förfest med en hel del skratt som vanligt. Måste säga att jag haft bättre slut på kvällarna än gårdagen och ja, jag har en del jag skulle kunna säga men kan jag få vara neutral och inte välja sida? Nåja nog om den, vi löser nog våra problem vi också. Tyvär blir min förskylning inte bättre utan snare tvärtom och har ont i halsen som inte är nådig så ikväll blir det en lugn kväll faktiskt.


På jobbet har vi ett par ashärliga ljusa jeans med slitning som jag har gått och kärat ner mig i men till min stora besvikelse så får jag inte över dem över fötterna? Fattar nada ;S hur som helst är det iaf den bitra sanningen så jag tog saken i egna händer och slängde mina gamla Nudiejeans i klorbad i några dagar för att få dem ljusa. Och idag har Papi hjälpt mig med de sista för att få dem sådär gudomligt snygga. Han körde igång slippmaskinen och hjälpte mig göra några fräscha hål. Reslutatet kunde inte bli bättre, jag kommer att bo i den i vår. I love them! Nu ska jag hoppa i dem innan jag ska ut på kvällen planer, vi hörs när jag är hemma igen. Ha en bra lördagskväll!


Balträning, utgång och dagens jobb!

Efter en liten oklar planering inför gårdags kvällen kom vi till slut ut, dock ett annat gäng än planerat men jag hade en Ok kväll iallafall. Balen innan var också OK även om Marcus förmodligen tröttnade på mitt superhumör när jag drog massa skämt och inte kunde koncentrera mig utan bara larvade mig. Trotts allt blev det en av de bättre träningarna och tåtrampningarna börjar bli allt flera! Utgången var också helt OK, en eller två för många öl för min del men det verkar jag tydligen vara bra på numera ;S What happend? När det gällde dagens "mående" var det mindre bra då jag kom i säng vid 06 imorse och fick gå upp vid 09 för att åka till jobbet. (Jag var nog en aningen berusad vid frukostbordet imorse, tur att jag var ensam.) Men trotts mitt "mående" så har dagen på jobbet varit bra, eller riktigt bra som vanligt. Jag trivs som fisken i vattnet! :) Väll hemma igen bråkade Papi och jag eftersom han inte gillar mitt liv när jag kommer hemgående vid 06 tiden på morgonen lagom till hans frukost. Så nu sitter vi och surar i varsin ende av vårat slott till hus. (hmf, slott?)




090217

Hellu babes!

Fortfarande lika förskyld men jag trottsade det och gick faktiskt och tränade imorse (fast jag borde väll förmodligen låtiti bli men kunde inte hålla mig, nåja) Under dagen har jag hunnit läsa lite i min bok, sjukt bra och kan knappt vänta tills jag läst ut den och lurar med mig någon att se den på bio tillsammans med mig. Nu sitter jag här och äter chocklad och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan sätta fingrarna i garderoben och hitta något tills ikväll. Gahh, jag skulle behöva hjälp! Vart är alla när man egentligen behöver dem? Det ser ut som jag får klura ut det själv idag, suck...Nu måste jag nog sätta lite fart som vanligt för att hinna bli klar i tid. Måste ju hämta Papi innan jag sticker på balträningen har jag lovat.. Senare ikväll blir det utgång men tydligen verkar jag rätt ensam om att vara pepp idag. Vad äre med er? Nåja nu kör vi!


Totalt lurad

Im home agin! Papi lurade mig ordentligt idag den rakaren. Efter jag hade fixat mina ärenden och han sina så säger han att vi ska ut på landet för han måste kolla en sak, det skulle gå fort. Jo tackar för det ja, 4 ½ timme senare var vi hemma igen. Han lurade med mig på någon riktigt skogsrunda, fast jag måste säga att det faktiskt va trevligt att bara gå runt där i skogen och bara snacka. Det är tyvär alldeles för sällan vi hinner umgås och prata med varandra eftersom vi båda ofta är på språng. Önskade att vi hade sett en älg men tyvär såg vi bara spår av dem. Och eftersom Mami inte va hemma ikväll så passade vi på att äta det som annars är förbjudet här hemma, nämligen hamburgare på Max. Så min dag har varit rätt avkopplande och skön måste jag säga, hur har eran varit? Nu blir det film med Mami som kommit hem igen, om vi nu kommer överens om vad vi ska se. Ha en trevlig kväll!

Fortfarande sjukling

Hey sushines!

Hoppas allting är bättre med er än vad det är med mig. Jag har fått tillbaka min hemska förskyldning sen i julas och har en röst som svänger i tonerna så det står hej villt till. Igår blev det inte mycket nytta gjort eller ingenting gjort överhuvudtaget mer än att jag hittade en bok jag letat efter ett tag, Stieg Larsson Männ som hatar kvinnor. (har fått för mig att den ska vara superbra så vi får la se) På kvällen blev det en tur till Britta med gänget och titta på lite film, trevligt! Idag blir det förmodligen inte heller mycket nytta gjort för vill verkligen bli av med förskylningen så ska nog mestadels vila. Eller Papi och ska jag ut en sväng och fixa några ärenden och ta en promenad bara. Nu måste jag kila, ha en bra dag!

Sjukling

Riktigt bra Beck idag måste jag säga. Men ändå jag föredrar nog alla amerikanska kriminalare istället faktiskt så nu blir det Criminal Mind och CSI NY innan jag somnar. Vad ska ni hitta på? :) Jag mår tyvär bara sämre och sämre så det ser inte ut som min vecka börjar på topp tyvär om jag inte lyckas sova bort allt inatt, hoppas! Nåja sov gott så hörs vi imorgon!
God natt!


Söndag vilket innebär...

....balträning, slapphet (oftast) och det bästa av allt: Gossip Girl. Och precis så har faktiskt min söndag sett ut idag. Mådde inget vidare igår när jag kom hem och behövde en hel del sömn så sov till 11.30, vilket är otroligt för att vara jag men mådde tyvär inte så mycket bättre imorse ändå men eftersom det behövs en hel del för att stoppa mig så åkte vi och tränade idag iallafall. Det gick otroligt bra! Vilket känns väldigt bra att vi börjar få grepp om det. Efter träningen blev det en sväng på stan med mina pojkar och jag gick och bråkade med Telenor. Väll hemma igen mådde jag ännu sämre och ligger nu nerbäddad med feber(?) och trött som min hamster. Nu blir det Beck med Papi. Hur har eran dag varit?

Youtube kändis?

Jag har haft alldels för mycket i huvudet så jag har alldeles glömt bort dagens nämnvärda sak. Vi alla har under alla balträningar funderat på vem som orkar sitta på läktaren i 2 timmar för att spanna in oss? Speciellt kl 09 på morgonen en söndag, har man inget bättre för sig då? Nåja hur som helst har någon som suttit på läktaren fått för sig att filma oss under träningen och sedan lagt upp det på Youtube.com. När detta kom fram till mig var jag självklart tyungen att kolla in det och vist fanns jag och Makkan med på ett klipp allt, härliga och fina en sådan där riktigt bakfylle söndag efter en hård kväll med ett antal för många drinkar för min del och en natt med Marcus risbjörn, mer behöver ni ej veta. Hur som helst är vi med vilket har fått mig att lee på bara tanken under resten av dagen. Detta bevisar bara att det verkligen finns människor till allt!

Vi älskar inte dem vi älskar pga av att de är perfekta. Vi älskar dem för att de är precis som de är.
Nu jäklar blev jag ännu mer motiverad att visa hur jäkla bra Vi är tillsammans. Skrattar bäst som skrattar sist, vilket garanterat kommer bli Vi!

090213 Del 2

Att jag aldrig lär mig? Jag får ont i magen efter varje kopp kaffe men ändå dricker jag det. Jag börjar ju fundera starkt på why? För så otoligt speciellt och gott är det ju egentligen inte, eller? Nåja, är nyligen hemkommen från dagens alla bestyr. Utvärderade Historia kursen som inte fick många plus i kanten av mig inte nej inte när alla lektioner varit sig väldigt lik. Efter utvärderingen tog jag faktiskt tag i saken och gick och tränade. Gick lite sådär idag måste jag säga men fått en ny kompis på gymmet som stark försöker hjälpa mig med muskelbyggandet och försöker med övertalning för att få mig att äta mer kalorier osv. Rätt härligt kille faktiskt, haha! Vad ska alla hitta på ikväll då? Kvällens planer för min del är fortfarande oklara då jag inte orkat ta tag i saken ännu och kolla med de andra så det återstå att se vad den bjuder på. (fast jag vet nog vad jag helst skulle vilja göra, men fortsätt dröm Milla får jag nog säga..)

Vad ni än hittar på ikväll får ni ha en trevlig kväll!

090213

Hello cupcakes :)

Min morgon har varit riktigt skön faktiskt. Började först vid 09.30 men gick upp i rätt god tid för att kunna ha en lugn morgon och hinna läsa tidningen som jag har blivit beroende av på senare tid? Tydligen har alla i min familj under en tid läst bostads annonser och letat efter olika lägenheter, försöker de säga något till mig? För det är då verkligen inte de som funderar på att flytta (De kommer aldrig kunna flytta från deras hus med alla grejor, omöjligt att bo mindre med alla Papis båtprylar.) Nu sitter jag på redovisning i skolan som kommer hålla på ända fram till lunch innan jag ska få mitt betyg i Historia. (nyfiken) Kvällens planer är ännu oklara om det blir utgång eller om det först bli imorgon. Eftersom Papi ligger hemma och är sjuk så vill jag helst hålla mig borta för jag tänker verkligen inte bli sjuk nu när det är dax för ledighet. Men vi får se vad kvällen bjuder på.

Ha en bra dag!

090212

Hej!

Efter frukosten orkade jag faktiskt inte bara ligga inne i soffan och glo på Tv så jag bestämde mig för att gå ut en sväng. Det var riktigt skönt och friskt s¨å piggnade till ordentligt vilket var skönt. Nu har jag gjort iordning mig och är lite sen (som vanligt) till jobbet så nu måste jag rusa. Ha en fortsatt bra dag!

God morgon

God morgon sunshines!

Min energikick var höll i sig alldeles för länge och jag hade ingen koncentration eller disiplin för att sätta mig ner och skriva. Igår förmiddags var jag på möte hos X-enheten vilket gick riktigt bra faktiskt. De tycker att jag utvecklats mycket och kommit väldigt lång så de anser nästan att jag faktsitk är "frisk" nu. Så vi har kommit överäns om att ha ett avslutningsmöte om några veckor för att ta de sista samtalen, sista invägningen och allt det där. För tillfället känns det faktiskt rikttigt bra och som att jag faktiskt inte kommer trilla tillbaka vilket de menar är så lätt hänt, vilket jag kan förstå men jag ska klara mig! Efter mötet blev det en träningsrunda innan jag skulle till skolan för att ha en lektion (relgion). Senare på kvällen blev det möte som gick riktigt bra faktiskt och sedan myspys under kvällen.

Nu är det dax att äta frukost. Dagens planer berättar jag om innan jag sticker ut. Hej!

Energikick..

..är precis vad jag fått. Har skapat någon riktigt energi de sista timmarna, eller iallafall sen jag kom hem från mötet. (Jag har varit på jobbmöte idag, hände bättre med idag och var en anning positivare till det hela så det känns rätt bra nu.) Jag har lite problem med att sitta stilla & kör med radion på högsta volym och hoppar omkring som en tok. Men det är väll kanske bara mitt rätta jag? Det finns en risk att jag blivit smittad av Papi som suttit och tittat på någon livekonster med Mando Diao (eller hur det stavas?) på maxvolym på tvn i någon timme. Oavsett vart jag fått det ifrån så tackar jag bara och tar emot för aldrig fel att känna sådär glädjekänsla i kroppen så det bara sprudlar om det.

Ska berätta om min dag snart också..


Finns det någon sanning i det?



Det man helst vil ha och det som är roligast att ha är det man vet att man egentligen inte kan få..








¨So let us do it your way baby¨¨

Grattis!

Tro det eller ej men efter 4 timmar ringer Robin & berättar att han är klar, är det inte otroligt hur snabb han är? Jag är så farcinerad ;) haha! Så nu ser det ut som även vi två potatisar kommer iväg till stan idag ...




Sätt fart Robin...

God morgon! Eller snare för/eftermiddag.. Nåja

Vad styr ni med? Jag sitter iallafall i min soffa med radion på högsta volym och väntar på Robin. Vi ska nämligen ta en tur till stan och eventuellt lär det nog bli en del pengar spännderade också. Robin ringde vid halv 12 och undra om vi skulle åka till stan och han har inte blivit klar än? Finns det någon som är värre? Han slår tom med mig när jag är lat vilket är illa... Nåja vi kommer väll lagom ner till stan tills ikväll, haha! Imorse kände jag för att ta och baka så jag bakade scones till frukost med marmelad och kaffe, hade en riktigt mysfrukost framför tv. Nu börjar jag bli riktigt utråkad så Robin sätt lite fart nu så vi kan komma iväg snart. Förövrigt fick vi studentkläderna igår av ABC-gruppen. Jag hade beställt en marinblå hoodtröja som visade sig vara riktigt snygg faktiskt, eller iallafall till hemmabruk så det blir kanon. Men måste påvecka att storlekarna var en aning lustiga men min passade iallafall så aja. Ni får ha en bra dag!

Min gårdag

God morgon!

Hade fullt upp hela dagen igår så hann aldrig blogga. Dagen började med att jag åkte och tränade och efter det möte jag upp Mami och Papi + min syster och hennes man och två barn för lunch. På eftermiddagen var det dax för mig och Gustav (ett av min systers två barn) att gå på bio. Gustav valde självklart film och det blev Bolt, måste säga att jag var rätt skeptisk till den men den var faktiskt riktigt bra. Elller så bra en barnfilm kan vara när man är 19år.

På kvällen bjöd Anna på födelsedags middag innan det bar av in till stan för utgång på Platens. Där stannade jag inte speciellt länge utan hamnade på ett annat ställe innan jag så småningom lyckades kliva innanför dörren här runt 4-5 tiden. (Jag vet inte vad det är som gör att du känns intressant på något sätt och jag vet vad jag egentligen borde men hmf sunt förnuft när det gäller sådan saker är väll ingens om riktigt har..) Så nej mycket sömn har det inte direkt blivit och nu sitter jag har med en huvudvärk som heter duga och en syster som är skadeglad iallafall. Ser nog inte speciellt fräsch eller pigg ut och skulle helst bara ligga i min säng hela dagen men ikke. Jag ska nämligen snart iväg på balträning (hur det ska gå med denna huvudvärk och illamående menmen...) och sedan vidare till jobbet några timmar. Sedan är det bara hem och i sängen som gäller...Men är man positiv så blir nog dagen rätt bra ändå hoppas jag på. Ha en bra dag alla!

090206

Hemma! Redovisingen i skolan gick bara bra, jobbet gick också bra men blev väldigt trött så skönt att få gå vid 18.00 redan. Gick förbi det andra jobbet påväg hem och hälsade på Ibbe och pratade en stund, alltid lika trevligt. Jag har precis kommit ur duschen och smort in mig med brun utan sol för att vara lite snygg imorgon när det är dax att fira Annas födelsedag. Kände mig så himla tråkg och blek innan och då finns det inget bättre än lite brun färg för att känna sig lite fräschare och snygg. Passade på att shoppa en tröja frå Monki faktiskt av alla ställen, kommer bli riktigt snygg över en klänning i sommar. Nu ska jag krypa upp i soffan med lite gottigotti och mysa..Ha en bra fredagkväll!

trött...

..är nog en väldigt bra beskrivning på mig idag. Trotts att vi hade sovmorgon imorse så var jag så illa tyungen att gå upp tidigt för att åka till tandläkaren. Jag vet inte vad det är men det finns någonting hos tandläkaren som gör mig så sömgnig och trött, suck. Gah..Orka vara mig med min beslutsångest känner jag just nu. Ha en bra dag alla!

Min dag:
11.00-12.30 Skola
12.30-14.00 Lunch + springa ärende
14.00-18.00 Jobba


Full rulle,



Idag säger vi Grattis till Anna som fyller 19år, grattis skruttan! Jag har då inte firat någon födelsedag idag inte men haft en riktigt bra dag iallafall. Jag har hållt igång i 13 timmar i sträck så nu är jag rätt trött. På alla dessa timmar började jag med att ha möte med min personliga tränar på gymmet innan jag började träna, fick en del tips och bra träningsprogram. Efteråt gick jag förbi stevés och pratade lite skit med kollegorna och fick lite kaffe osv innan jag gick vidare till andra jobbet nämligen Gina Tricot och har jobbat fram till stängning. Nu sitter jag här i soffan och gör verkligen ingenting mer än väntar på att CSI ska börja...

Vi hörs imorgon!

Studentmössa

Halloj alla!

Jag säger bara kyla! Usch varför måste den komma tillbaka? Jag saknar våren & att man kan börja ta av sig alla stora jackor och halsduckar, nu får det snart vara nog! Håller på att fylla garderoben med massa nya fräscha vårnyheter och de passar inte alls lika bra under en stor dunjacka som under min skinnjacka eller varför inte min nyinskaffade vårjacka i marinblåt? Nåja nog om det. Skoldagen har varit helt OK, (var ett rätt trött Milla under relgionslektionen så blev en hel del skratt och sjuka kommentarer) hämtade även ut min studentmösse förövrigt som blev jäkligt fin om jag får säga det själv, så jag är nöjd :) Efter skolan mötte jag upp Anna på stan för en shoppingtur + en fika. Mycket trevligt skvaller och massa fina jag-vill-ha-saker lyckades jag hitta. Suck, jag måste sluta shoppa som jag gör...Fick iallafall med mig bl.a en body i krämvit från jobb nr2 och lite "ta-hand-om-dig-själv-saker" passade jag även på att handla när jag ändå var igång.

Nu måste jag nog springa ner til Mami som ropat X antal ggr om vad hon får och inte får slänga av kläder (och hon är duktig på att slänga saker så nu gäller det att rädda det som räddas kan.) Ha en bra kväll och missa inte "semestersvenskar" kl 20.00, bättre program får man leta efter! Hejs...

Ledig!

Vist att husmanskost kan vara gott ibland men köttfärslimpa, kokt potatis och lingonsylt är ett steg för långt enligt mig. Hur svensk får man bli? Iallafall något asom jag tvärvägrar äta till Papis stora besvikelse och försökte med övertalningsförmågan som funngerade när jag var 7år, inte idag! Nåja min dag har iallafall varit bra med med en härlig sovmorgon och mys i sängen länge. När jag väll förmådde mig att komma ur sängen (speciellt med tanke på att detta var min enda chans att sova för resten av veckan) åt jag en god frukost framför tv:n innan jag åkte till WorldClass för att träna lite. Känns bra att kommit igång igen och på torsdag har jag personlig träning, ska bli kul! Annars idag har jag verkligen bara varit ledig och gjort ingenting förutom pluggat någon timme. Papi ska ha möte med styrelsen ikväll här hemma så ikväll blir det röelse i huset, suck! Jag ska försöka hålla mig ifrån dem.

Nu har jag miljoner papper att läsa igenom osv för jobbet, bara att ta tag i det. Vi hörs"


Detox?

Vad har hänt med mig? Jag har blivit bloggberoende, både när det gäller skrivdelen men framförallt när det gäller läsandet. För perioden läser jag alla möjliga bloggar om precis allt möjligt. En del rätt intressant och en del tidsfördriv. Ni vet ju hur jag är när jag får mina speciella ideér och nu har jag fått en ny: Detox! Man går på det mellan 6-10 dagar max. Det rensar ut kroppen och man blir fräschare och piggare, man blir nog bättre på alla håll och kanter. Mami och jag pratade lite om det och hon verkar intresserad, kan va kul att ha någon att hålla det med även om det bara är ca 1 vecka.

Sängdax för min del med film osv. Godnatt!


Huvudet hängde inte riktigt med...

Tillbaka från mötet! Okej att det gick ganska snabbt men smidigt vet jag inte om är rätt ord att använda i detta samanhang? Mitt huvud hängde inte riktigt med när det gällde avtal och rapporteringar hit & ditt. Det var lite för mycket beroende-av-dator-jobb för att det verkade som min grej. Menmen måste väll vara positiv & ge det en chans, det kan nog bli bra trotts allt när man lärt sig allt osv. Ikväll blir det myskväll! Och imorgon är jag ledig och ska ta mig tid för att träna, längtar.

Ha en bra kväll alla!

090202

I skolan. Sitter nu på Näthandel C lektion och jobbar väldigt fritt som vanligt. Göran (vår lärare) håller på att hjälpa en annan lärare som skafå hjälp med en kamera som Görna styr över. Det roliga i det hela är att lärare 2 har en dialekt som som är helt otrolig + att hon verkar inte vara något geni heller. Då hon inte förstår att ON/OFF är samma knapp eller inte begriper någonting av hur den annars fungerar eller hur man laddar den. Livet verkar vara otroligt omständig för henne, iallafall när det gäller dessa kameror. Jag får mig iallafall ett gott skratt och kan inte sluta skratta för mig själv, alltid något! Nej åter till skolarbetet och snart får jag faktiskt gå hem. Senare idag ska jag ju iväg på möte och skriva kontrakt. Måste nog få i mig lite kaffe innan jag fixar att sitta på mötet och lyssna ordentligt och faktiskt förstå vad de säger. (tror det är ganska viktigt..?)

Nåja nu är det tid att förtsätta jobba igen, eller först kanske kolla lägenhet hos Stångåstan. Vi hörs!

Danke Britta!

Imorgon är det faktiskt skola som gäller för min del iallafall halva dagen innan jag senare på eftermiddagen ska på möte och skriva kontrakt.. Kan bli intressant, (hoppas jag.) Funderar på att träna på tiden jag har emellan sakerna men vet inte riktigt om det går med min träningsvärk, troligen får det vänta tills på tisdag. Nåja måste skicka ett tack till Britta som faktiskt gjorde om min design litegran. Nu väntar Beck och 70 % chocklad, bättre sak får man leta efter!

                
Såhär bra tyckte Britta själv att hon jobbat!


090201

Hej!

Nu sitter jag äntligen i soffan och vilar. Har varit uppe sen 07 imorse eftersom jag redan skulle börja jobba vid 08 idag. Det tog emot rejält när mobilen ringde imorse men jag hade inte så mycket val än att gå upp tyvär. Jag har varit helt förstörd på jobbet trotts att jag aldrig följde med alla andra ut igår. Så längtar tills tisdag då jag förhoppningsvis får en ledig dag.

Igår bjöd jag Anna på middag och en liten krya-på-dig present fick hon också :) Efter middagen tog vi bilen en sväng ut till V-stad där det bjöds på förfest innan alla andra skulle ut. Det var trevligt att få träffa lite folk, sedan skjusade vi några tillbaka till stan innan Anna & jag åkte tillbaka hem.

Ha en bra söndagskväll alla!


RSS 2.0