Onsdag, 22/10

Stackars lilla Du, vet ingenting och tror att allting är bra, Du kanske tycker synd om mig men jag tycker faktiskt synd om dig.!

21 Oktober - tisdag

Tisdag som ser precis ut som alla andra tisdagar. Tycker alla dagar går in i varandra & är lika långtråkigt. Ge mig något nytt & spännande snälla! Hösten har iaf kommit alltid något nytt men inte känns det bättre för det. Nu är även resan bokad mån-tis under lovet till Göteborg, hoppas på 2 härliga dagar med b.la hotellfrukost, shopping, restaurangmiddagar osv.

Dagens schema:

*Styrketräning + Spinning.
*Svenska
*Näthandel
*Info & layout B
*Ev. boka biljetter till biopremiär.
*Cykla hem
*Laga midddag
*Få massage
*Ta det lugnt.




Tror jag är lite hemligt kär.


Norrköping

Helgen är förbi ännu en gång lika fort som vanligt. Fredagen blev det att ha lite mor & dotter tid på stan som avslutades med en mysig fika och ett riktigt bra samtal. När vi kom hem hade pappa lagat middag vilket inte allt är för vanligt nuförtiden, vilket är synd för han är kung i vårat kök annars. Efter middagen kom Anna & hämtade upp mig, vidare till Kero. I lördags var det jobbet som kallade på morgonen som vanligt innan det på kvällen blev förfest hos Adde innan vi tog en krogdebutt i Norrköping. Vi lyckades vara väldigt effektiva med tiden då vi hann med tre bråk, portning från två ställen och även lite dans innan det var var tid att åka tillbaka hem. Norrköping kostade mig också 2 ringar.

Igår hade jag en ledig dag vilket är sällsynt men jag njutter vid varje tillfälle. Dagen spännderades med en runda i skogen, en bra bok i soffan, härlig middag och tvmys.

En perfekt söndag!

En lugn tisdag

Idag känns allting iaf lite bättre men samtidigt vet jag inte vad jag ska tro på. Som mamma sa, ge det tid & se vad tiden ger. Jag är inte direkt någon tålmodig människa så att ge det tid är ingenting lätt direkt. Annars idag har jag hunnit med ett spinngpass samt styrka innan skolan som bjöd på svenska & info om nationella proven innan det var tid för nästa lektion som Göran bjöd på med näthandel C, nu väntas det mera datalektion med Britt innan jag får cykla hem för dagen.

Ska försöka ha en riktigt avslappnaden och skön eftermiddag som är vällbehövligt. Ska ta ett långt bad med massvis med oljor, sitta uppkurrad i soffan med min bok & titta på Maria Wern -Främmande fågel ikväll. Ser verkligen fram imot en kravfri eftermiddag/kväll då jag kan ägna mig åt mig själv en stund.

Trött på alla måsten & konstanta krav...

Jag är trött på alla måsten & konstanta krav. Vem är det egentligen som skapar alla dessa? Är det vi själva som skapar dem för att på något sätt ha en "checklista" för att tycka vi duger? Eller är det alla runt omkring som skapar dem genom att konstant Alla måsten känner mig bara pressad, måste vara glad, trevlig, social osv dygnet runt, måste hinna med skolan, måste hinna jobbet samtidigt som man måste vara en perfekt flickvän. Alla måsten & konstanta krav kväver mig!


Ett glatt humör!

Än så länge har dagen varit bra. Vaknade 05.50 imorse & var hur pigg som helst så hann med en långfrukost med familjen innan skolan. Det var ett tag sen sist eftersom alla haft så mycket runt omkring sig men idag så :) Första lektionen i skolan bestod av att få info om APU samt vilka platser man blivit tilldelad. Fick Gina Tricot & är nöjd som en ko!  Nu är det datalektion som står på schemat.

Martin kläckte ju en härlig kommentar när vi skulle gå till Preem:  -Milla, måste jag hålla i paraplyet? Det ser så bögigt ut.




                                                            


Egna funderingar

Idag har det varit en trött dag, har mest gått i min egna tankat angående en sak & inte orkat med allt runt omkring. Känner att jag verkligen skulle behöva komma bort en dag eller två härifrån & koppla bort allt här. Letade efter resor till Barcelona & hittade en flygbiljett tur&retur för 593:- dock kostade hotell en del men ändå, vill verkligen åka! Dagens ljusglimtar är väll att vi  fick tillbaka dataprovet & jag lyckades tydligen med ett mvg- så det var inte så illa. Och eftersom det är torsdag betyder det att baby är hemma igen så det kan eventuellt bli en tripptill honom för att försöka bättra på humöret. Nu måste jag lämna över min dator till pappa som ska installera något fix.


Barcelona, skulle inte tacka nej direkt!


Grå regndag!

Det har varit riktiigt skitväder hela dagen med regn & rusk. Usch jag vill ha fina soliga höstdagar! Idag var en perfetk dag för att ligga kvar i sängen & bara mysa men sådan tur hade jag inte utan jag fick gå upp & åka till jobbet ist. Men det är faktiskt rätt mysigt att jobba när regnet öser ner utanför fönstret, blir en mysig stämning/känlsa hos oss då. Har faktiskt varit duktig & äntligen tagit tag i saken om mitt körkort & skrivit in mig samt bokat några lektioner så jag kan få det överstökat snart. & jag iaf kan strycka något på min lista över miljoner saker som borde bli gjorda snart. Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tv & bara försöka slappna av.

Puss!

RSS 2.0