Helg!

Oh, äntligen är det helg!

Ska bli riktigt roligt eftersom jag har en bra helg att se fram emot. Imorron jobbar jag 12-16 och på kvällen ska i iväg med jobbet (gina) och äta middag samt bowla på Strandvägen. Jag har aldrig varit där men hört att det ska vara väldigt fint så det ska bli riktigt roligt och självklart roligt att göra något annat ihop med jobbarkompisar än att bara jobba. Just nu sitter jag vid köksbordet i myskläder och hålla Papi sällskap som lagat mat åt oss. Jag har precis kommit hem från ett träningspass och är helt slut i kroppen och verkligen varje led- och muskel i kroppen ömar. Vad som händer ikväl är ännu oklart men en lugn hemmakväll lockar en del med tanke på att dagen imorgon blir rätt hektisk. Och efter mitt träningspass med svetten rinnande käner jag faktiskt att jag kan äta lite chocklad m.m med gott samvete! Plus minus noll ni vet?! Nu blir det förätt som består av räkor, ha en bra fredagskväll!

090304

Fullt upp så upptateringen har varit lite sådär. I söndagskväll eller natt kanske man ska säga eftersom vi först var klara vid 00.30 så hade vi iallafall personalmöte på Stevés. Måste väll säga att det inte var så himla roligt, en hel del diskutioner (som vanligt) och lite tråkig information. Nu håller vi tummarna för att allting blir bra igen! I måndags fyllde Mami år så vi skulle fira henne men efter att jag blev påkörd av en bil så blev planerna lite omkastade och var tyungen att polisanmäla det och massa andra saker. Papi och jag skulle ha lagat middag åt henne men efter allting med min olycka var klar gick vi ut och åt på Sol & Ris istället, mycket gott!

Idag har det varit skola menllan 10-14 innan jag gick och gjorde ett tufft träningspass, kändes skönt att gå igenom kroppen. Imorron ska jag prova en ny träningsform kallad X-fit express, ska bli kul att se vad det är! Nu blir det tvmys med Mami och fruktsallad. Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0