090130

Hallå!

Hoppas ni haft en bra dag. MIn började lite skit som den var under dagen igår. Men efter ett tag tog jag mig i kragen och ryckte upp mig för jag orkade inte vara bitter mer, det tar på krafterna. Så jag betsämde mig för att faktiskt utnjyttja dagen och passa på att åka och träna. Ojoj, det var riktigt länge sen sist eller iaf ca en månad men för mig är det länge men hur som helst vad skönt det var att få vara tillbaka. Nu hoppas jag bara att det finns tid att få plats med träningen regelbundet igen för nu jäklar det magmusklerna och de övriga musklerna tillbaka! Känns lite trist att jag faktiskt måste förstöra en lördag med plugg men så går det när man annars lever i 110km/h och inte hinner med skolan. Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll, tror jag ska bjuda Anna på middag. Men lite sugen är jag nog trotts allt på att gå ut men gash börjar ju faktiskt jobba vid 08 imorgon så det bästa vore nog hemma, men vi får se. Tid för mat, vi hörs senare!

Ifrågasätter allt jag kämpat och byggt upp.

Gash.. Varför nu? Jag tror jag har kommit in i en period (eller förhoppninsvis bara en-dag-period) då jag plötsligt börjat ifrågasätta allting jag kämpat för och byggt upp omkring mig det senaste året. Varför jobba som en galning nu när jag ändå kommer jobba resten av livet? Borde jag kanske inte strunta i allt vad som heter jobb just nu och leva mitt tonårsliv istället på heltid?Eller har jag kanske redan gått förbi den chanen och att jag nu faktiskt börjar bli så gamla att jag inte kan strunta i jobb? För faktiskt det är inte så lätt att få en bra chans och ett jobb man trivs med och allt därtill utan vidarem det krävs en hel del från en själv. Herregud vad är det för fel på mig? Usch jag hoppas verkligen att allt detta bara beror på att jag börjar bli utbränd igen och behöver lite ledig, eller kanske en dag till på jobbet för att få tillbaka känslan för hur rätt, bra och roligt jag egentligen tycker det är. Sen kan jag vara ledig ett tag!

(Missförstå mig rätt med detta, jag älskar egentligen vad jag gör. Skulle jag inte göra det skulle jag verkligen ändra på det! Inte min stil att göra något som jag inte känner för.)

Hoppas allt detta bara beror på att jag haft en riktigt pissdag då alla jäkla händelser inte är värda att nämnas.. Ja så är det nog så imorgon kommer jag vakna upp med samma lyckokänsla som fanns i torsdag. Det håller vi tummarna för. Nu går jag och lägger mig!

toppendag

Hallå!

Hoppas ni haft en lika toppendagn som jag har haft! Började med lite möte imorse med chefen vilket blev riktigr bra och humöret var lika med på topp när jag gick ut och började jobba. Så jag har jobbat hela dagen från till 19. Nu har jag precis ätiti lite gott och sitter i myskläder och slappar. Imorgon är det skola som gäller hela dagen för min del och inget jobb alls på schemat vilket känns lite konstigt med tanke på att jag faktiskt varit på något av mina jobb varje dag i snart 2 ½ vecka. Så har inte direkt känt mig som någon gymnasieelev nu på ett tag. Men jag måste skärpa mig lite nu och börja ta tag i skolan igen och göra en del plugg nu, för de vore jäkligt surt att inte ha betygen på samma topp nu sista terminen som jag haft innan. Dock lite svårt att hitta motivation att plugga när jag istället kan jobba och både ha kul och tjäna pengar samtidigt, men allt har väll sin tid som folk säger. Nog om det!

Fortsätt ha en toppenkväll för det ska iallafall jag!

090128 min lediga dag

Jaha, då var denna dag också snart slut. Eller iallafall för min del för jag håller redan på att somna. Ibland är det mer krävande och ansträngande att vara ledig och göra ingenting än att faktiskt ha fullt upp dela dagen. (Iallafall när det gäller mig.)  Mötet hos X-enheten med dietisen var lika intressant och bra som jag hade hoppats och jag lärde mig en hel del som jag faktiskt inte hade en aning om. Herregud att att äta mat kan vara något så himla svårt för att få en bra måltid med "rätt" mat. Funderade ett tag på att åka till gymmet efter mötet men när man annars är inne hela dagarna och jobbar så tyckte jag inte att de va så lockande att gå in igen och träna. Man uppskattar att vara ute mycket mer så jag tog bilen till Tinnerö istället och gick Rosenskällasjön runt, underbart skönt!

Nu väntar SATC innan semestersvenskarna börjar. Gach, de är så himla roligt! Hoppas ni haft en bra dag alla!

Min efterlängtade lediga dag

God morgon!

Min efterlängtade lediga dag är äntligen här! Har verkligen sovit ut imorse och bara myst med frukost på sängen. Ohh underbart, om man ändå kunde få fler sådan dagar men igen jag ska inte klaga för jag älskar ändå de mesta av allt jag pysslar med som gör dagarna så fulla. Och skulle jag ha fler lediga dagar så jag aldirg uppskatta dem som jag gör idag. Nåja har möte hos en dietist om ca en timme vilket ska bli riktigt spännande och förhoppningsvis intressant vad hon kan lära mig. Duschen väntar innan jag ska åka.

Ha en bra dag alla!

Trött, trött och åter trött...

Trött, trött och åter trött...Jag skulle behöva sova i en vecka för att bli ordentligt utvilad och jag måste lära mig att säga nej till vissa saker. Jag kommer nog alltid ha svårt att lära mig det och aceptera att man inte alltid kan vara med på precis allting. Något som kan vara värt att jobba med. Aja nog om det! Jag har iallafall haft ännu en bra dag på jobbet och passade på att inhandla en lång väst som kommer bli riktigt snygg till ett par leggings. Imorgon är jag helt ledig både från allt vad som hete jobb och skola. Ska verkligen ta att njutta eftersom jag inte har en aning om när jag får en sådan dag igen. Har möte med en dietist från X-enheten också, vilket ska bli intressant, hoppas att jag lär mig något av det. Nej, nu måste jag ringa Anna och prata lite med henne innan stackaren ska opereras imorgon.

Ha det bra alla, vi hörs imorgon!

090126

Hej!

Oj det blev en riktigt lång dag! Skolan mellan 08-14.00 och sedan jobb mellan 14.00-19.00, jag vet att jag sakt det förr men gud vad roligt jag tycker det är. Fick förfrågan om jag inte var sugen på att jobba imorgon också mellan 12-18 så det tackade jag självklart ja till. Även om jag hade sett fram emot att få en ledig dag både från skolan och jobb men det får bli en annan dag istället. Jag är så himla trött, det tar på en att gå sista året på gymnasiet, ha 2 jobb och samtidigt ha ett socialt liv med vänner, det blir lätt väldigt fullt i kalendern.  Nu blir det hemma mys i soffan innan det blir tidigt i säng för att vara utvilad imorgon igen.

God kväll!

Ingen bra dag för snurr

Det var ett välbehövligt bad men huvudet bultar som någon slog en hamare i huvudet på mig..Aha just ja, dagens bravadet var det. Vaknade hos Marcus vid 8 tiden av att alarmet på mobilen ringer som Robin tydligen hade ställt in igår.  Gick in och hoppade lite på Marcus för att försöka få liv i honom och med honom på balträningen. Påväg till träningen gick vi förbi mitt 2:a jobb för att få lite yogurt med blädbär i magen innan det var dax att koncentrera sig. Dagens lektion gick ut på att vi skulle lära oss snura vilket inte var någon direkt höjdare med mitt huvd och resultatet blev en riktigt illamående Milla och några tarftliga försök att lyckas. Tydligen stank jag alkohol under träningen enligt Marcus, så jag fick skämas under 2 timmar. Men måste säga att trotts allt så lyckade vi faktiskt rätt OK för att vara första gången med snurranet och jag är övertygad om att vi kommer lyckas och bli det snyggaste balparet utan tvekan.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova så jag kan vara allert imorgon! Godnatt


090125 - tar jag stor plats i sängen? hmf...

Hallå bloggen!

Det blev en riktigt ordentlig omgång igår kväll (kanske lite för ordentlig för min del) men hade hur som helst väldigt trevligt. När jag slutade jobba som by the way gick riktigt bra möte jag upp Fia för en snabb kaffe innan hon skjusade hem mig i deras nya bil, skitsnygg och snacka om avundsjuk! Väll hemma hoppade jag in i duschen samt gjorde mig iordning innan Mami och Papi fick gäster som jag sedan åt med. Kvällen började sen hemma hos en tjejkompis till Fia, Lisa som hade fått låna hennes brors lägenhet där vi hade förfest med mycket skratt (precis som det ska vara)och en del för myket alkohol för min del. När vi satt där hos Lisa slog tanken mig som den gjort många ggr den senaste tiden, vad lycklig jag är som har dessa vänner jag har och att de är dem som gör mina dagar. Ser inte fram emot när vi kommer splittras till våren......Hur som helst, väll nere på stan finns det en del minnesluckor men hur som helst blev jag bortappade som vanligt? men lyckades hitta pojkarna inne på pizzerian där vi satt en stund innan vi åkte hem till Marcus för att sova. Så det blev aldrig någon krogrunda men lika bra var nog det för tvivlar på om jag hade blivit insläppt...Hur som helst, väll hemma hos Marcus yrade jag runt ett tag och hade en del konstiga ideér för mig innan jag lyckades somna. Förövrigt tycker tydligen Marcus att det är otroligt att någon som är så liten som jag kan ta så stor plats i sängen?! Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll.

Berättar om dagens bravader efter ett bad. Vi hörs sen!


090124 lördagmorgon

Jag hade en hysteriskt rolig skoldag igår! Inte för att det hände något speciellt nämnvärt men mycket härliga kommentarer lyckades vi få till och eftersom det var fredag så fanns det också en härlig stämning + att varje fredag blir jag lite konstig och väldigt skrattglad (tänk vad en fredag kan göra med en). Martin tror att jag har damp på fredagar vilket det möjligtvis kan ligga en sanning i , vad vet jag? När jag väll hade skrattat mig igenom skoldagen var det bara att åka så snällt till jobbet och jobba några timmar innan jag fick några minuter på mig att snygga till mig innan jag skulle möta upp Mami & Papi för att bjuda på middag på Storan. Men vilken middag, det var nog bland det godaste jag ätit faktiskt. Vi hade riktigt trevligt med god mat och lite vin. Eller för min del blev det alkoholfritt vin eftersom jag var tyungen att köra. För er som aldrig drukigt det kan jag tipsa er att prova, smakade som saft fast syrligare och godare.

Vad är det egentligen med mig och inte sova på morgonen? Jag har varit ledig hela veckan (nästan) men har inte en enda gång sovit över kl 09.00. Och inte blir det någon tid för det i helgen heller när jag idag redan är uppe och snart ska åka och jobba samt imorgon när det är balträning som gäller redan vid 09.00. Förövrigt är jag lite nervös idag eftersom jag ska jobba inne i stan för första gången så önska mig lycka till!

Ha en bra dag alla!

090123, konsentrationen är inte på topp

Att jobba i en klädaffär när man har fingrar det kliar i varje gång man ser kläder och bara vill ha är ingen bra kombination...Förövrigt vad tycker ni om bilden? Personligen älskar jag färgen på klänningen. Åter till arbetet, hej!


090123

God förmiddag alla!

tillbaka i skolan för första gången denhär veckan. Dagarna/veckorna går så himla fort numera, de är otroligt! Tänk att det faktiskt inte är så himla lång tid kvar tills vi tar studenten och får känan frihet. Lite skrämande måste jag erkänna.. Iförsig känns det nästan redan som skolan är slut eftersom de flesta veckodagarna faktiskt består av jobb och mindre skolgång, börjar känna mig vuxen faktiskt. Nu är det skolgång som gäller fram till 15.00 innan jag måste åka till jobbet för att jobba några timmar innan det är direkt vidare till Storan där jag ska bjuda Mami och Papi på bröllopsmiddag. Ja, jag är en bra dotter. Nej nu måste jag nog faktiskt ta och jobba lite med min powerpoint-presentation.

Ha en bra dag alla!

090122

Hemma igen! Vaknade utvilad och efter en riktigt lång duch kände jag mig pigg och fräsch. Jobbade från 12 till 19 idag så blev en heldag ute på Gina. Men herregud vad roligt jag tycker att det är! Efter jobbet åkte jag förbi blomaffären för att köpa något till Mami & Papi som firade bröllopsdag igår, blev en fin rosa/gul orkidé. Nu sitter jag och halvsover i soffan med CSI på tv. Jag fattar inte varför men kan inte få nog av krimialare och polisserier.

Jag känner att stressbarometern börjar gå tillbaka i topp vilket är lika med riktigt illa för min del. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det eftersom jag vill göra så himla massa saker men samtidigt vet jag att de förmodligen är det som gjorde att jag fick bli sjukskriven i höstas. I samband med det lovade jag både mig själv och läkarna på X-enheten att ta minst en dag i veckan som jag egnade åt mig själv och någon kväll i veckan som som jag gjorde ingenting på, dessväre går det inget bra. Måste försöka göra upp en plan med de så jag inte hamnar där jag var i höstas, de är det sista jag vill. För de andra har jag inte äns tid att vara sjuk nu.

Helgen är fullbokad med jobb, middag på Storan imorgon, utgång på lördag och balträning. Samtidigt med allt detta ska jag hinna med skolan imorgon och försöka få kvalitetstid med vänner. Nu måste jag göra lite finputs inför helgen.

Godnatt alla!

090121, Grattis Mami och Papi!

Alla dessa reklamer i filmerna på tv. Det förstör verkligen hela filmerna. Men pappa och jag försöker härda ut och håller på att titta på någon kriminalare, dock är det reklam för tillfället och jag passar på att blogga. Idag gratulerar vi mamma och pappa som firar 20års bröllopsdag idag, grattis! I present av mig fick de att jag har bjudit ut dem på middag på fredag på någon restaurang som de själva får välja så vi ska fira mera då istället.

Något annat roligt som hänt i veckan är att de ringt från Gina och velat ge mig lite mer jobb. Det är verkligen något annat än att stå på Stevés och servera cafe laté men jag tycker det är riktigt roligt så det känns bra. Är lite nervös för på lördag ska jag få jobba på den nya butiken inne i stan, vilket innebär nya jobbarkompisar och ett annat ställe att försöka hitta alla kläder på men det kommer nog gå bra. Med ett positivt tänkade så kommer man långt.

Nu blir det film igen med Papi. Godnatt alla!

090121

Jag får ju panik! Det finns inget värre än att sätta på datorn och upptäcka att internet inte fungerar. Ända sedan vårat internetbolag flyttade lokal i julas har det fungerat av och till, vilket har retat galfebern på mig här hemma. Man känner sig så instängd och utanför på något sätt utan ett internet. Men nu fungerar det iallafall igen och håller tummarna för att de kommer göra det ett bra tag.

Jag blir så himla seg när man är ledig från skolan och faktiskt kan ligga i sängen hela dagarna. Vi har varit lediga hela veckan hittils och är också det imorgon. I måndags jobbade jag ute på gina hela dagen och igår imorse tog jag en roadtrip och åkte till farmor på besök. Det var riktigt roligt speciellt eftersom hon blev så himla glad när jag kom. Kändes riktigt bra faktisk att kunna göra henne så glad och hinna ses lite eftersom de är så sällan vi faktiskt gör det tyvär. Beror väll på att det är så långt till henne och att jag tyvär har så lite tid att göra sådana saker. Aja vi hade iallafall två bra dagar. När jag kom hem i eftermiddags blev det att åka direkt till Ljunkan för att balträna. Det är nog det roligaste jag gjort! Fattar inte vad som tar åt mig men kan bara inte sluta skratta när jag är där..

090116

Mindre bra morgon! Vaknade av att Papi smäller upp dörren och skriker: -Skynda gå upp, de är bråttom! Du måste skjusa mig til jobbet, jag har försovit mig. Bättre uppvaknade kan man ju vara med om. När jag väll pallar mig ur sängen och ner så visar det sig att alla har försovit sig (förutom jag) så jag blir plötsligt indragen i deras förseningar. Hoppar in i duschen för att vakna till innan jag måste åka iväg med Papi och Mami. När jag väll kommer hem igen har jag 20min på mig att göra mig själv iordning innan jag måste åka, suck...

Morgonen blev iallafall en hel del bättre när de ringer från Gina Tricot och behövde personal idag. Så blir ingen historia lektion för mig idag utan jag åker ut och jobbar istället. Har även fått lite tid på måndag så det blir att jobba i några dagar nu eftersom jag har lite tider på Stevés också. Inte lätt att försöka få allting att passa ihop med två jobb och ett sista år i skolan. Men det är roligt!

Nej nu blir det lunch!


090115 -dessa ideér

Vad har hänt med mig och tidiga morgonar? Jag som alltid va så morgonpigg förut och älskade att vara uppe medan resten av staden sov. Men nej nu har jag blivit lika tråkig som alla andra vill bara ligga kvar i sängen till eftermiddagen.. Jag hoppas att det vänder snart!

jag har även kommit in i en period då mitt humör svänger som en gunga och jag är aldrig nöjd med något. Min senaste ide är att jag ska köpa hund, vilket inte gillades av resten av familjen & har insett att jag förmodligen måste lägga den ideén på hyllan ett tag. Var inne på katt också men inte gick det heller eftersom Papi är allergisk.. Så nu min senaste fantasi är att jag ska köpa en hamster igen som jag hade när jag var 8år. Dom är ju rätt gulliga..Aja vi får se vad det händer med mina ideér...Gahh måste jag bara inne i denna jobbiga period? Jag vill vara mitt vanliga jag!
Snart ska jag åka och jobba, Vi hörs ikväll!

Förvrigt vad gillade vi skämtet min lärare drog nyss? -"Det pågår party i mina kalsonger och du är bjuden."


Nehe..

Nehe..Hann inte äns gå ner för trappen innan Papi ropar hejdå och försvinner ut genom dörren. Han skulle tydligen iväg på något nytt möte igen...Han bara jobbar och jobbar för tillfället och när han väll inte gör det är han ute och tränat för Vasaloppet, så nej han ser man inte mycket av. (jag börjar förstå vad föräldarna menar nu när de gnäller att ungarna aldrig är hemma.)

Men man ska ju faktiskt se allting positivt så får väll vända de hela med att eftersom han jobbar så mycket kanske jag har en chans att också få min senaste present jag önskar mig. Hoppet är det sista som lämnar än, och än tänker jag absolut inte ge mig!

090114 - Nu är jag klar!

Nu är jag klar! Mitt projektarbete som har bestått av att göra en bok om min klass med en del frågor och bilder för avgångsklassen är äntligen tryckt och klar. Jag har varit nyfiken och lite rädd för att den inte skulle bli lika bra som jag fantiserat om, men den blev tom bättre vilket gjorde min dag. Annars har det inte hänt mycket nämnvärt mer än skolgång och en promenad med Mami efter skolan. Eller jo, fick veta idag att vi tydligen är lediga onsdag och torsdag nästa vecka vilket innebär att jag är ledig mån-tors, blir en kort och skön skolvecka. Jag ska försöka att hinna jobba lite under vecka ist så att jag kan få vara ledig under helgen, vore skönt som omväxling.

Nu kom Papi hem från Stockholm så ska prata lite med han om hur hans stora presentation gick i veckan. Vi hörs, kram!

Barcelona, -Here I Come

En rätt trist måndagseftermiddag men Papsen lyste upp den rätt ordentligt när han ringde och berättade att han har bokat en lång weekend i Barcelona som vi pratat om ett tag. Vi får även sällskap av familjen Lindhe vilket gör det hela lite roligare med sällskap eftersom de har en dotter som är lika gammal som jag. I april (när vi ska åka) brukar det också vara rätt varmt där ner så kanske kan bli bad & sol en dag. Det kommer ju defenitivt att bli en hel del shopping och förhoppningsvis någon utgång. Det ska bli riktigt kul, och skönt att få komma bort från vardagen även om det bara är för en kortare paus! Kände att jag hade en snäll dag idag så skjusade hem både Robin och Martin efter skolan, så varsågod boys! Förövrigt har jag inte gjort mycket mer än moppat golvet i köket.

Annars är det en rätt fin tv kväll ikväll eftersom det de både går Sex and the City och premiär för Läppstiftdjungeln (hoppas att den är lika bra som boken) Nej åter till tv:n, ha en bra kväll alla!


Barcelona by night.


En av många fina stränder i staden.

090112 - en trött tös

Gah..! Det var en riktig trött milla som blev väckt av mobilen imorse. Ville verkligen inte kliva ur sängen, ni vet när det är sådär varmt och skönt under täcket och myshumöret högt. Jag ville så gärna ligga kvar! Men nej det var så illa tyungen att gå upp till skolan.

Efter första lektionen (historia) hade jag håll på ca 3 timmar och har det fortfarande. Så jag tog cykeln till ut till pappa och fika lite med honom och tog tillbaka bilen eftersom han ska åka till Stockholm under veckan på jobb. Efter fikat åkte jag hem och tittade på barnprogram en stund innan jag åkte tillbaka till skolan för lunch med Robin och Martin. Trort det var något fel på lunchen för något allvarlig fel är det iallafall på oss 3 just nu! Förövrigt har vi kommit på att jag förmodligen är en riktig dålig flickvänn eftersom jag är väldig duktig på att bara prata på och om mig själv och har svårt att lyssna på respektive pojkvänn. Så från och med nu måste jag lära mig att lyssna mera!



Titta vad mysigt! Om man ändå kunde spänndera dagen där.

Födelsedagsfest på hög nivå


Min älskade vänn Marcus & även min balpartner



Jag tror att vinet började stiga oss båda til huvudet


Say no more



Behövs inga ord, bilder säger allt!

Tack alla Vänner

En typisk söndag! Verkar inte direkt som om jag är ensam om att inte vara på topp idag och vilja ligga i sängen hela dagen och bara mysa. I eftermiddags tog jag mig faktiskt i kragen efter att sovit lite igen och tog med mama ut på en promenad, rätt skönt när man väll var ute men tog emot att komma ut men gjorde de iallafall! Nu tillbaka till mysandet eftersom det faktiskt är okej idag.

Jag har tänkt på en sak nu ett tag och har insett att under hela detta år har mina vänner betytt mer och mer för mig. Jag har haft en del svåra perioder att komma igenom och då har jag alltid hittat mina vänner bredvid mig för att hjälpa mig igenom det. Vist har Ni alltid betytt mycket men speciellt nu under hösten när det varit riktigt svårt har ni funnits där och stöttat och hjälpt och gör det även idag. Tack alla vänner att Ni finns där!

Hoppas fortfarande att jag ska få lite bilder från gårdagen att kunna lägga upp!


090111 - och ett år äldre

Huvudet pulserar, fötterna värker, halsen är förstörd och jag hade en sju helvetes bra kväll igår! Efter att jobbat från 08.00 var kroppen rätt slut när jag väll kom hem men efter en ½ timmes sömn och en skön dusch var jag på topp igen. Vid 19.00 kom många nära & kära på middag för att fira min födelsedag innan festen drog igång ordentligt. Mycket god mat och en helt otrolig tårta gjorde oss alla på riktig topp och även en hel del alkohol hanns med innan vi försvann vidare ner på stan. Och som vanligt när jag är ute försvann alla (eller det kanske är jag som försvinner?) så tog ett tag för mig att komma in någonstans eftersom Anna hade mitt körkort. Det blev mycket dans och mingel innan det var tid att röra sig hemåt. Jag hade som sakt en helt otroligt bra kväll och en fantastisk födelsedag, så tack alla som var med och gjorde den till vad det blev!

Anna och jag kom i säng runt 04 tiden tippar jag på och hade tänkt att ta en vällförtjänt sovmorgon idag men ikke. Anna väcker mig runt 10 tiden och inte ville hon ligga och mysa i sängen hela förmiddagen utan det var bara att gå upp och äta frukost. Så nu sitter jag här halvt förstörd och är riktigt sådär söndagsmysig, saknar bara någon att mysa med förstås!

Bilder från gårdagen hoppas jag kommer senare idag. Ha en bra söndag så länge alla!

Konstaterad halsfluss

Sådär! Precis klar med mina tankar och berättelse om hur mitt projektarbete går i loggboken. Har inte skrivit i den sen någon gång i November förra året så hade en del att ta igen. Det blev nästan en uppsatts på 1 ½ A4 sida för att komma ifatt. Eftersom man ska nämna sina tankar kring allting man gör med projekete osv så var jag tvungen att lägga in och ta och berätta mitt riktiga problem varför det inte har blivit så mycket jobb under hösten, något som vissade sig vara mycket svårare än jag trott. Det väckte också en hel del känslor inför allting när det väll kom ner på papper så en del tårar rinner ner just nu.

Hos läkaren i eftermiddags konstaterades det att jag hade halsfluss och fick antibiotika mot detta. Men det ska inte stoppa mig inför lördag för lördag ska verkligen bli av som planerat nu. Nu är jag trött efter alla känslor som kom upp till ytan så nu ska jag läsa min bok och sova.


Godnatt!


Snö, läkare och onödig skoldag

Det snöar! Och något mysigare än när det snöar såhär års får ma leta efter. Ser ut att bli en mysig eftrmiddag/kväll för min del eftersom läkaren ringde imorse och vill ha in mig för prover då de tyvär misstänker att jag har både halsfluss och körtelfeber och måste få pensilin. Vilket också innebär ingen ansträgning på ca en månad och ingen alkohol på två månader. Så det ser ut som jag får ta och strycka en del i kalendern och itsället ägna mig åt mycket hemmamys och vila. Men vi får hoppas på det bästa och att jag bara är lite trött efter varit sjuk och att jag snart är på topp igen.

Känns som en mindre värd dag för skolan idag eftersom jag endast har en lektion mellan 10.00-11.30. Speciellt också eftersom jag insett att jag inte har så mycket kvar att göra på dessa lektioner och om jag sätter fart kanske jag kan få vara ledig när jag blir klar. Vore ju rätt bra för skulle då kunna passa att jobba både tisdag och torsdag, vilket innebär mer pengar och för tillfället kan jag inte få för mycket av dem eftersom jag börjat med dyr och mycket shopping. Hoppas på att det är en fas som går över. Vi hörs i eftermiddag efter mitt läkarbesök.

Ha en bra dag!


Vuxenpoäng och en frusen ung dam

Hej!

Då var första skoldagen på 2009 också gjord. Allting går så himla snabbt, om ett halvår är vi klara med skolan och kan faktiskt göra precis vad vi vill. Något som är helt otroligt och ofattbart! Schemat fram till påsk innan vi går på APU igen är väldigt slapp med max 2 lektioner om dagen och lediga tisdagar. Efter skolan gick vi (Martin, jag och Robin) till stan för att fika. Både Anna och Ebba kom för att göra oss sällskap, hade riktigt trevligt och jag fick också mitt numera dagliga koffeinintag.

Men herregud vilken köld som kommit till stan! Måste varit många år sedan vi hade -15 här sist vilket också märks eftersom ingen klarar kylan vilket relaterat i att alla är förkylda och sjuka. Jag för min del har gått och frysit precis hela dagen från att jag klev ut ur bilen tills jag kom hem. Väll hemma bestod jag av en isklump vilket fick bli et varmt bad med massa bubblor och en härlig ansiktsmask för att återfå värmen. Bestämde att min cykel får fortsätta ha lite lov och jag ska börja åka buss under denna köldperiod för cykelturen hem idag gör jag inte om igen.. Imorron är det stora vinterjackan, uggs, mössa, halsduk och lovikavantar som gäller för min del för att möta vintern för jag tänker inte frysa!

Passade på att samla lite vuxenpoäng idag också när jag åkte och lämnade in bilen på verkstad. Dock blev bilmeckarn lite fundersam när en blond tjej med klackar kommer in där...Hade nämligen mina Vagabond pumps med killklack på mig idag vilket jag inte tipsar er att använda i detta vägunderlag. Jag var nämligen Bambi på hal is idag och roade förmodligen ett antal personer på stan...


En bra avslutning!

Hej!

Blev inget outletfynd eftersom vi aldrig kom iväg men får bli en annan dag. Istället ringde Anna imorse & frågade om vi inte skulle ha en riktigt tjejdag med massvis med shopping och tjejsnack, vilket jag inte tackar nej till i första taget. Vi hade iallafall en riktigt toppendag ihop och jag fick med mig några riktiga fynd hem. En kavaj jacka från H&M som jag länge kollat in hittade jag på rean för endast 200:- så jag slog till direkt. En riktigt fin marinblå jacka som alltid kommer vara klassisk och som passar perfekt till våren! Anna ville in och leta skor på Scorett och jag som egentligen inte behövde några skor hittade självklart ett par som det inte bara gick att lämna i affären utan var tyungen att köpa. Lite dyra dock trotts rean men med tanke på kostnaden innan och om jag sköter dem så är det några jag kommer kunna ha ett bra tag. Oh jag bara längtar till våren nu, jag kommer va så jäkla snygg ikläd kavaj jackan, de nya skorna, svarta stuprörsjeans och min väska från pappa. Skorna blir förmodligen invigda på lördag när det blir födelsedagsfirande å mina vägnar eftersom jag låg sjuk under själva dagen, men nu blir det ordentligt festande!

Efter all shopping blev det en fika på Espresso House där framtiden diskuterades ordentligt. Anna blev lite intresserad av mina idér och eventuella planer, och det vore ju riktigt roligt att få sällskap på sitt äventyr. Vi får se hur allting blir men hoppas kan man alltid göra. Jag hade en riktig bra avslutning på lovet innan det är tid att gå tillbaka till skolan imorgon. Hur har erat lov varit?


Ibland är det kanske bäst att låta det förflutna vara...

Nostalgisk kväll igår med måna  minnen & känslor som virvlade runt.. Idag något mer liknande panikångest?

"Du finns fortfarane i mitt huvud och i mitt hjärta. Och jag kommer alltid att älska dig på något sätt oavsett vad..."


äntligen,

ÄNTLIGEN! Jag är på benen igen för första gången på 4 dagar (även om det känns som 400.) Tyvär är jag inte riktigt på topp igen men det kommer, är iallafall påväg åt rätt håll. Nu kan jag inte vänta längre på att få komma ut bland folk och vara mitt gamla socialmonster som jag annars är. Hittade något outlet som det snackas om det eventuellt kan bli en tur till imorgon och spänndera lite pengar. Måste bara charma pappsen så man får låna bilen men jag vet ju precis hur man gör sådant så, (man är ju inte pappas dotter utan anledning, haha!)

Tid för att duscha innan jag ska få åka till stan och vara mitt socialmonster. Ha en bra dag!


Han är bara för härlig.

Har just ätiti middag med familjen med en hel del härliga samtalsämnen. Min pappa är bara för härlig! Vi pratade om jag fortfarande ansåg det aktuellt att eventuellt bli polis efter studenten, och mamma infliker om jag inte borde göra lumpen då? eftersom det anses som en bra merit inför polishögskolan. Pappa hängde genast på detta och ansåg att lumpen vore perfekt för mig (jag undrar hur bra han känner mig då om jag passar i skogen och rulla runt i lera?) Hur som helst kläcker han en del "-riktigt min pappa" kommentarer som bara gör honom så speciell och härlig. 
Bla annat dessa:
-När ni är ute i skogen på övningar och ska övernatta så säger du till de andra "-Jag tror att de har bokat något lyxit hotell tills inatt."
- Vadå jag trodde det kom med någon som skulle sätta upp tältet åt mig?
- VA!? Ska jag? Finns väll andra som kan göra sådant åt oss?
Och första dagen i lumpen skulle jag lägga denna: -Ursäkta men jag tror jag kommit fel? Jag bokade ett dubbelrum med havsutsikt. Jag kan inte sova med 20 st i samma rum.

Som avslutning av det hela ansåg han att de skulle göra mig gott att rulla runt i leran och ta order från något befäll som kunde lära mig lite hyffs eftersom han anser att han misslyckats. Men jag undrar jag, om jag inte passar lite bättre inne i staden med rena naglar och kan få göra sig lite snygg innan man går till jobbet? Ni som känner mig, vad tror ni?

Ingen bra början

Jag har inte direkt haft någon höjdar start på året 2009 hitills iallafall. Den förste vaknade jag dock inte med någon baksmälla eftersom jag hinkade en himla massa vatten innn jag kom i säng men under hela dagen var jag uttråkad till bristningsgränsen. Jag som annars ibland klagar över att jag inte har tid för att göra ingenting och bara mysa hemma ska aldrig mer klaga på detta. Jag trivs som fisken i vattnet att leva med en fullpackad almenacka och ska aldrig ändra på det! Höjdpunkten under den första dagen på det nya året var nog när jag fick komma ut och åkte till Fia för att se på en film, äta onyttigheter och snacka tjejskvaller. Den andr:e lyckades jag ta på mig 39 grader feber och blev hemskickad från jobbet efter 2 timmar. Sen dess har jag legat nerbäddad i sängen med hög feber, ledvärk och en hals som hållt på att döda mig. Som om inte det var nog så har jag skaffat mig halsmandlar som ser ut som två golfbollar? Tyvär är det väll bara att acceptera detta och låta kroppen ta den tid den behöver för att repare sig igen. Men med tanke på mitt sätt att behandla kroppen det senaste året/halvåret så kommer det ta ett tag att bli av med infektionen enligt läkarna iallafall. Fast de råkar ju inte veta att jag har en vilja utan dess like & en kropp som tål de mesta (iallafall vad jag har fått för mig.)Årsumeringen kommer senare ikväll förhoppningsvis.

Hej så länge,


RSS 2.0