Dagarna går in i varandra

Änn en dag går förbi idag! Igår jobbade jag på förmiddagen för att sedan på eftermiddagen följa med min "familjen" och tjocka sig på Mc Donalds & sedan inhandla nya kläder till barnen. Sarah kommer vara den snyggaste flickan i skolan med hennes nya päls & Alexander kommer bli den tuffaste pojken på dagis med hans nya bikerjacka. Så himla coola! På kvällen åkte jag på mitt första möte med alla andra här nere, intressant måste jag säga & roligt att lära känna nya människor. Det ska bli roligt att se vad som kommer hända härnäst. Förövrigt så börjar jag ÄNTLIGEN må bättre vilket känns toppen! Men det är väll bara för att jag gick till apoteket igår & handlade medicin som gick på 240kr för några tabletter. Dyrt är iallafall ett ord som passar bra in på Genevé men äh här för att leva och inte spara.

Idag har varit en riktigt mysdag med Alexander eftersom vädret är skit ute men skönt det också, började verkligen tröttna på värmen. Ge mig höst! Nu är det verkligen tid för att väcka Alexander för att sedan gå till dagis.


Suck, att det aldrig kan ge sig ...

.. 1 vecka senare & jag mår fortfarande inte helt OK. Och nu lagom har hela familjen förutom jag (än så länge) gått & blivit genomförkylda också, herregud ska det aldrig bli slut på detta elände!? Hade varit väldigt intressant bara för att veta om det verkligen var/är svinninfluensan jag har/hade. Catarina (mamman här nere) har ju iallafall läst om olika symtom och jag har iallafall haft minst 3-4st av dem så jag undrar jag.. hmf, bra start?

Nu tycker jag iallafall att det räcker med sjukdom i detta hus för ett bra tag framöver! Jag vill bli helt frisk igen och få tillbaka alla energi igen så jag kan komma ut och verkligen uppleva staden. Staden verkar verkligen vara en urmysig stad med sin charm så vill verkligen vara frisk tills helgen så jag kan strosa omkring och se lite saker & även så spana in lite butiker. Det kliar i mina shoppingfingrar! Kanske borde ta och ringa killen som jag möte förra veckan som erbjöd sig att visa mig runt. Han tyckte också att vi skulle åka till Paris över helgen bara utan vidrare, härlig kille! Mer om vårt möte & den galna upplevelsen får ni imorgon för nu måste jag kila.

Ta hand om er!
XOXO

RSS 2.0