tisdagmorgon

har precis haft lektion med svennis och matte. har även slutat nu för dagen och är ledig i 5 dagar,  vällbehövligt iaf för min del. Håller på att stressa sönder över alla saker som ska bli gjorda och presteras. väntar på att stan ska köpa så jag & martin kan gå till stan & köpa en kläning som jag ska ha imorron. Blir även en runda på gymet senare.

Imorron är det valborg, får se vad den bjuder på ;)
Puss!

Helgen

ännu en helg förbi och närmare sommaren. Haft en riktigt bra helg faktiskt där det bjöds på grillfest hos martin på fredagen med god mat :) Jag var grillmästaren och ägde stort. Lördagsmorgoen var inte allt för rolig när kl ringde vid 8 & det var tid att gå till jobbet. På kvällen umgicks jag med en gammal kär barndomsvän Anna och var på kalas hos marcus. Riktigt trevligt. Anna hade lurat i mig att vi skulle cykla hem så framåt ettsnåret var hon trött  & ville hem så var bara att sätta sig på cyklen och börja trampa. Idag har varit en riktig slappardag vilket verkligen behövdes.



Det går inte att beskriva med ord hur glad jag blev när du kom förbi..

Fredag

Mamma & pappa åkte till Sicilien inatt.  Det är 23 grader varmt & strålande sol, kan lova att jag är avundsjuk. Men istället för att få följa med lämnar de mig ensam hemma & får så snällt gå i skolan som bara är en ända stor katastrof för tillfället. Hade matteprov imorse som gick bättre än förvänat men ska inte säga så mycket förns jag får tillbaka det.

Var på studiebesök på Stadiums sentrallager i Nkpg i onsdag. Fattade inte hur folk kunde jobba på ett sådant ställe. En kille vi gick förbi stod och vek kartonger, hur roligt är det att göra 40h/veckan? kom iaf fram till att jag älskar mitt jobb & att jag aldrig ska gnälla på det.

Har praktisk marknadsföring för tillfället som är en ända röra eftersom läraren inte har en aning om vad vi ska göra, ändrar sig varje minut. Ohh orkar inte äns bry mig längre.

Jag vill ha söndag som innebär glass :)


Ingen bra dag

Mindre bra dag idag måste jag säga.. Börjar med att jag kommer till skolan kl 8 & får veta att jag inte har någon lektion förns vid 9. Väll på lektionen fick jag veta att vi skulle ha prov & jag har inte gjort ett skit. Efter det gick vi & funderade lite och räknade ut att jag har ca 9 prov & 2 stora inlämningsuppgifter kvar innan skolan slutar. Genomstressad? Nej självklart inte, hmf ¨^0).. Men som martin sa: - Det är bara att bitta ihop.

Har även kommit på att mitt märke på kinden efter tandläkarens miss stör mig & att jag lider av det.
imorron ska jag ha matteprov.

Puss!

Squash

squash var vad gympalektionen erbjöd idag vilket jag hoppas var både första & sista gången för jag kan inte påstå att det var speciellt roligt. Annars har dagen inte erbjudit något alls mer än prov imorse som gick väldigt bra.

Puss!






jag saknar dig...

ny vecka väntar...

 söndag igen och tycker bara att veckorna försvinner. Har fått nytt jobb så har bara jobbat hela helgen men haft roligt iaf. Idag blir det en tur till ikano och inhandlade två par skor och strumpbyxor. Nu försöker jag fylla i när jag ska ha semester i sommar men rätt svårt eftersom det inte är så mycket planerat för sommaren än men men.

psykologoprov imorron, nu ska jag göra smoothi.
Puss!


lustig känsla

en liten lustig dag idag, haft en annorlunda känsla
i kroppen både bra & mindre bra. Fick ett skrattanfall
& kunde inte sluta skratta på ett bra tag. Tog tillfället i ackt
& provade på lite nya skratt. Hann även med en runda på gymmet
med pojkarna innan det bar av hem till mamma som serverade mat.
Imorron får jag veta om jobbet är mitt eller inte, nervös-ja.

Förövrigt händer inte mycket mer än att martin & jag håller på att planera
att råna banken & att jag vill ha tillbaka våren.

Puss!


Kom våren

Sitter i skolan & har håltimme - tråkigt........
Har iförsig varit duktig & gjort en del av
naturkunskaps hemuppg.
Är även snäll & hjälper robin
med provet tills imorron. 
I eftermiddag blir det gym & plugg.
Får sån härlig känsla när våren & solen är påväg (:

jag älskar dig ann-sofie isaksson,
tack för att du är du <3
image24


RSS 2.0