Nyårsafton

Min bästa morgon på lovet, eller nej men iallafall den skönaste. Lågg i sängen hela förmiddagen och ttittade på Stig Helmer i Alperna, bättre film får man leta efter. Vi brukar alltid åka skidor minst en gång per år men inte kommit iväg iår än och vet inte heller om vi kommer iväg. Mitt sug i hela kroppen är otroligt, vill bara stå längst upp i backen och flyga ner. Som om det inte räckte med mitt sug så plågades jag ytterligare när en kär gammla vänn ringde häromdagen och berättade att de var i Sälen. Varför du och inte jag? Jag måste få komma iväg om så bara för 1 dag!

Nu kom pappa på besök hos mig och håller på att visa kort från hans Madrid resa för fullt. Han har även hunnit med att ha en föreläsning för mig om hur mitt liv ser ut ur hans perspektiv. Han tycker jag har blivit lite överdrivet utseendefixerad inför jul, nyår och min födelsedag. Som han sa "är du inte och tränar är du och fixar håret, naglar, färgar bryn, solar eller letar efter den perfekta klänningen." (Det finns en viss ironi och en del övedrift i vad han sa.) Han var lite oroligt för mig som han utttryckte sig, och när han var i gång och var "elak" så kommenterade han också naglarna som inte gillades. Men egentligen vilken pappa tycker om när döttrarna hålelr på att växa upp och killar spanar in dem på stan och de måste inse att döttrarna håller på att växa upp? Hade tänkt skriva min nyårsrsumé men han bara är ivägen och stör så får ge upp och fika med honom istället innan det är tid att göra om sig från mysmongo till prinsessa inför ikväll. Så nyårsresumén får vänta tills imorron.

Ikväll ska jag verkligen njuta av kvällen och ha ett perfekt nyår med vänner, hoppas på det bästa senare inatt! Hoppas ni får ett lika bra nyår som jag ska, Gott nytt år på er alla! Lycka till med nyårskyssen vid 12 slaget ;)












Nej, vi kommer aldrig någonsin vara perfekta nej.

Dagen innan det smäller!

Äntligen får jag tid att sätta mig ner i soffan framför datorn/tv:n utan att ha massa inplanerat i almenackan och bara mysa istället eftersom dagens schema redan är avbokat och klart. Jag har haft det så himla stressigt och fullmatat med saker ett tag nu och trodde verkligen att julen skulle bli min stund att koppla av och få ny energi, men än så länge har det varit lika stressigt och fullmatat som innan. Inte heller ser det ut att bli lugnar och tid för att koppla av den sista delen heller. Men som sakt är det jag och hur jag är som person och självklart har jag valt en del av allt inplanerat själv så.

I lördags var det tidigt uppe och in till stan för tid hos Salonge Fame för brynfärgning + plockning innan Cia med familj kom ner på besök för att fira lite "efter" jul. Vi hade en trevlig helg med julklappar och mera julmat och mys. Söndagen vaknade jag av att lilla Tyra kommer in och hoppar i min säng. Efter frukosten blev det en långpromenad med familjen innan det var tid att åka och jobba. Måndagen blev träning innan det åter igen var tillbaka till jobbet som gällde. Idag har jag varit ute på Gina Tricot och jobbat lite.. Efter det hade jag en tid inbokat hos en tjej som skulle fixa mina naglar tills imorron och min födelsedag som faktiskt är om 4 dagar. ¨De blev helt underbart fina med tre små stenare på ringfingarna. Så nu sitter jag här med fantastiska naglar och bara njuter av att äntligen få sova ut imorron. Nu blir det familjemys.

Hejdå!

Juldagen

Då är jualfton över och vi hemma igen. Vår familj är nog ingen familj som håller hårt på jultraditioner direkt med Kalle Anka vid kl 3 och julklappar vid 4 osv utan vi göra allt möjligt. Förra året på julafton lågg jag på en strand i Thailand med en drink i handen och iår klättrade jag runt i skogen så traditionell är nog inte rätt ord för min familj. Hur som helst så hade vi iallafal en mysig jul ute på herrgården, underbaraste sängen fick jag iallafall med utsikt över sjön. Men som de sägs "borta bra men hemma bäst." Ikväll blir det utgång med gänget för att fira juldagen (en bra ursäkt för att dricka) och självklart fira mitt körkort som jag lyckades skaffa i måndags så grattis till mig! 

Ha en bra julkväll alla! Puss

God Jul

Hallå allihopa!

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, det är faktiskt redan julafton imorgon. Tycker det känns lite tråkigt för jag har stressat något oehört den sista tiden så har inte hunnit stanna upp och fått någon julkänsla så det är lite synd. Men familjen håller på för fullt för att hjälpa mig med känslan då vi snart ska äta massa julgodis och bara ha julmys. Att sedan springa på både stan och ikano med Robin  idag för att hinna med de sista julklapparna hjälpte väll också till litegran. Har som sakt haft en hektisk tid fram till nu med massa stress osv och inte ser det ut att vbli bättre än på ett tag. Ikväll ska jag verkligen försöka att bara njuta av att vara ledig och ligga i soffan eftersom detta är min enda lediga dag på hela lovet, resten av dagarna är helt fullpackade med saker i almenackan som ska göras. Det känns väll lite sådär men det är ju ett sådant liv jag lever och lite har jag väll valt det själv så. Imorgon åker vi ut till herrgården som Pappa hyrt som vi ska fira jul på med kock som har gjort både julbord och ska servera en underbar fruskot på juldagens morgon. Ska bli skönt att komma bort och koppla av innan det är tillbaka till vardagen och stressen.
 
Nu blir det julmys med familjen. God Jul på er!

"baksmälla är också en sjukdom"

Vilken baksmälla! Den talar klart för sig själv att jag fick lite för många drinkar igår men hade enormt roligt iallafall vilket som är huvudsaken. Men som Robin säger "baksmälla är också en sjukdom" . Helgen har bjudit på alldeles för lite sömn vilket kommer leda till att tröttheten kommer ta ut sin rätt i veckan vilket inte alls får plats i planeringen. Med tanke på den kommande veckan & allt som ska hinnas med borde jag ha tänkt lite mer & försökt fått lite mer sömn. I fredag var det jobb som gällde, riktigt länge sen jag jobbade en fredag men hade lika kul som vanligt. Igår blev det ett tufft träningspass med solning som belöning innan det var utgång. Som sakt en härlig kväll med vänner & mycket skratt samt några drinkar för mycket. Somna full är ingen höjdare direkt heller, eftersom de innebär en hel del lustiga drömmar. Fick en lustig kommentar igår vilket jag har svårt att tolka om hur på stort allvar jag ska ta, eller var det rent utav en komplimang?


Snart är det faktiskt redan ett nytt år igen vilket innebär att man kanske bör summera året som gått. Något som måste funderas lite mer på hur det ska beskrivas men något som är helt klart & inte kommer förändras är att jag älskar er mina vänner. Ni har betytt mer än någonsin i år under min tuffa period som tyvär inte är över än men jag har kommit en lång bit påväg! Tack för att ni finns här, jag älskar er!

Sammanfattning av veckan

Tack & lov är internet äntligen tillbaka efter att både de & tv har varit urkopplat i en vecka pga bygge. Sammanfattnig av veckan som gått är att den varit rätt stressig & fullplanerad som vanligt tyvär. Jag måste ta till det som vad X-enheten säger & verkligen planera mer för att kunna få mer tid över till mig. Veckan har beståt av mycket plugg & jobb, ska bli riktigt skönt att få detta prov avklarat på tisdag så jag kan lägga undan böckerna för att ta jullov.


Lycka i måndagsrusket.

Nu är det äntligen bestämmt. Min bok ska tryckas nästa måndag. Ohh ska bli riktigt kul att se den utskriven! Sitter med det sista småfixet nu så allting hinner bli klart. En lektion kvar innan det är tid för träning och eventueltl solning, hoppas vi kommer ifrån skolan rätt skapligt. Ikväll blir det en del plugg eftersom det börjar bli dax snart... Och ska även hinna skriva min veckoplanering som jag fått i hemuppgift av X-enheten att göra samt skriva lite i den blå boken. Pappa flög till Spanien imorse och jag är verkligen (inte) avundsjuk. Vem vill sitta där med värme och sol när man kan sitta här hemma istället med regn och grått väder. Jag trivs så bra här!



Vem skulle vilja ha det såhär bra i Spanien?

När vi har det såhär bra hemma i Sverige?

Tack för en bra kväll igår alla!

Hade en riktigt bra kväll igår. Förfest hos Adde med många sjuka klipp innan det blev stan där vi började shotta och dricka drinkar. Sedan följde vi med killarna till 55:an där jag blev bjuden på en cider av en mysig kille ;) innan Fia & jag gick vidare till Platå där vi mötte Robin på dansgolvet. Hade en riktigt kul kväll igår med många riktigt härliga skratt, måste göras om snart.

Idag ligger jag inte på topp direkt efter att  inte fått så mycket sömn när de snarkades något otroligt inatt av någon. Var inte riktigt heller i skick för att köra idag men var så illa tyungen men hade polisen stannat oss hade de nog gått riktigt illa. I eftermiddags var familjen på adventsmarknad i Gamla Linköping, dock regnade det & var kallt som fan så fick ingen större julkänlsa tyvär. Väll hemma igen kunde jag inte lägga mig i ett varmt bad & bara njuta utan hade inget annat väll än att sätta mig & fortsätta plugga. Jag ser verkligen fram emot när detta är över!

Tid för Gossip Girl, gokväll alla!

Godmorgon sunshines!

Godmorgon sunshines!


Jag är otroligt, varför måste jag vara så morgonpigg? Annars älskar jag den egenskapen hos mig själv men just idag skulle jag gärna vilja vara en normal tonåring som sover till 14 på eftermiddagen om ingen väcker dem. Inte kan jag vara en sådan som kan ligga & mysa i sängen heller utan de bara kryper i kroppen efter att gå upp och börja med allt. Men får väll försöka se det ur en possitiv vinkel ist, jag får mer ut av dagen!

Det får bli en riktigt långfrukost nu innan det blir ett träningspass. Vad ska ni göra idag?
Ha en bra dag så länge!




Herregud killar, ni måste ge er!

Äntligen! Trodde aldrig att jag skulle komma från skolan idag. Jag är så himla trött på de två översittarna på våra historialektioner. Alla ville bara gå i eftermiddags men dessa två kan aldrig ge sig & hålla igen, varför måste vi alla sitta där när de ända som pratar är de? Ingen annan får ju en chans! Herregud killar ni måste nog skaffa er ett liv utanför skolan, jag uppskattar er inte! Om ni skulle tro att ni är bättre än alla oss andra kan jag tyvärr meddela att ni har fel, vi andra har iallafall ett liv utanför skolans väggar. 

När vi äntligen fick gå för dessa två kackerlackor sprang jag på Marcus & Robin som fick bli mitt sällskap upp till stan där jag shoppade en julklapp till pappa & köpte papper till min bok. Nu väntar jag på middag från pappa och ikväll blir det dejt med Robin med bio och eventuellt en öl eller några till.

Ha en bra kväll alla!


Halka

Hej!
Jag har haft en annorlunda dag där halkan stod i almenackan istället för praktik. Innan det var tid att köra halkan skulle ett möte hos X-enheten hinnas med. Måste säga att jag hade väldigt svårt att koncentrera mig under mötet & ta till mig allting på bästa sätt var inte heller någon lätt uppgift. Satt mest & fnittrade åt allt innan de gav upp & skickade iväg mig. Väll ute på halkan gick det mycket bättre än förväntat vilket kändes riktigt bra & ökade självförtroendet stort.

Väll hemma fick jag höra pappas tjatt om hans båt som ligger i Indiska Oceanen som han tävlar med. Alla hans små hemliga knepp som han påstår att han endast berättar för mig så jag kan bli som han. Som om det inte vore nog med pratatet & energin han lägger ner på båten där nere så har han gott & shoppat för en X summa till båten här också. Han är bara för härlig, jag älskar dig!

Nej nu blir det Charterfeber på tv. Alla jäkla normänn som gör bort sig på Mallorca, bättre tv får man leta efter. Skrattar så jag håller på att trilla ur soffan.

RSS 2.0