Glassögonorm

Känt mig sin en rejäll byggarbetare idag då jag byggt om hela butiken och byggt upp och byggt om väggarna. Så nu är jag redigt trött. När jag väll kom ifrån jobbet så fick jag inte riktigt åka hem och slappa utan var tyungen att göra ett stopp hos optikern för en synundersökning och mina misstankar var rätt, det blir glassögon för min del. Men nu behöver jag nu hjälp att välja vilka bågar så här är de två olika. Vilka tycker ni, hjälp mig snälla!



Västkusten

Tillbaka i Göteborg igen efter en helg ute på västkusten och Emmas personalfest. När vi kom ut ditt igår eftermiddags så hade de andra bokat en badtunna och bastu så blev det samt bada i riktiga havet och dricka lite öl. Senare på kvällen blev det middag och utgång på det ända utestället som var öppet. Nu är jag tillbaka i Göteborg och tröttare än någonsin så nu får det bli soffan och snart sängen för att imorgon är det tillbaka på praktiken igen, det ska bli så himla roligt. Hoppas ni också haft en härligt helg!

Sov gott vänner


Friday bitch

Första praktikveckan gjord och måste säga att den överträffat mina förväntingar för första veckan, härligt! Nu är jag hemma för att bara äta, fräscha upp mig innan jag sticker för lite Idolhäng med några vänner. Måste också försöka packa inför imorgon då Emma och jag åker ut till Smögen där hon jobbat under sommaren för att gå på hennes personalfest, kommer nog bli mycket fest och lite sömn känner jag sådär spontant men vad gör det ibland? Vi får se hur utflykten utvecklar sig. Vad gör ni en riktigt hösthelg (eller borde jag säga vinter eftersom jag hört att det snöat lite varstans i Sverige?) som denna?

I´m back

Då ska vi försöka köra igång bloggandet igen för det är ju egentligen så himla roligt! Vet inte riktigt vart jag ska börja om vad som hänt sen sist/vad jag gör nu så vi kör en kort resumé: efter studenten stack jag till Schweiz, Genevè som aupair vilket jag inte ångrar för ett ögonblick. Till alla er som funderar på att göra något likande, gör det! Ni kommer garanterat inte ångra er då mitt år var ett av de bästa i mitt liv, vilken upplevelse! I juni flyttade jag tillbaka till Sverige och jobbade under sommaren på GinaTricot där jag tidigare jobbat för att sen i augusti ta mitt pick och pack för att flytta till Leksand för att plugga. Så för tillfället bor jag i Leksand där jag pluggar till dekoratör. Någon som inte vet vad det är? Fråga gärna! För tillfället är jag ute på min första praktik som jag gör i Göteborg med två gryma handledare, Cissi och Lollo.

Nu ska vi försöka se till att ni får följa min vardag igen!

RSS 2.0