Jobb/fest lördag

Jag har precis kommit hem efter en stressig & tuff dag på jobbet som vanligt en lönelördag. Trotts pressen lyckades jag ha humöret på topp & fortfarande ha det. Borde egentligen hoppa in i duschen för att göra mig iordning för ikväll men är för upptagen med att äta chocklad. Ikväll blir det Martin som bjuder på fest kanske blir en krogrunda också vi får se vad kvällen erbjuder.

Tack flickor!

Dagen började inget vidare när jag vaknade & mådde skit. Hade huvudvärk så det hette duga, ont i halsen & förstörd i hela kroppen så det blev inget träning imorse utan sova tills skolan kallade. Efter skolan blev det hem en sväng & vila upp mig inför kvällen. Jag har haft en riktig trevlig kväll med flickorna. Blev att träffa Sandra runt 7 tiden & vidare ut & äta. Vi ville ha indisk mat så det var Yogi som gällde. Vi hade en trevlig stund med god mat & roliga samtal. Efter middagen träffade jag Fia & vidare på bio för att se Patrik 1,5. Underbar film har du inte sett den gör det! Hann även med att träffa Babe en för en snabb puss emellan allt vilket gjorde kvällen ännu bättre. Nu väntar sängen innan det blir upp & jobba imorgon.


GodNatt!


Tröstshopping tillsammans med tröstkaffe.



Självklart blev det att åka förbi nya GinaTricot som hade nypremiär idag vilket inte gick att missa. Kände för att tröstshoppa lite inför mitt möte senare så blev att inhandla en höstkappa, en urgullig kjol & även ett par stövlar när Robin & jag var på Ikano också. Gick också förbi jobbet för att få mitt dagliga kaffebehov för att fixa resten av eftermiddagen/kvällen. Nu sitter jag mest & suckar i soffan & vill gömma mig ist för att åka ditt ikväll....

Provstund

Hade en trevlig stund igår med Sandra över en fika. Efter träningen igår kom Pappa & hämtade oss, eftersom Mamma varit i Göteborg i några dagar & vi fått klara oss själva bestod kvällsmaten av kebab & pizza igår. Känner för att shoppa lite idag så i eftermiddag blir det en tur på stan efter skolan idag innan jag ska på möte. Ser inte fram emot det direkt men insett att jag verkligen måste ta tag i det nu om jag någon gång ska bli bättre. Vet inte riktigt vad jag ska förvånta mig heller så det är väll bara att vara stark för nu ska jag fixa det! Nu är det tid för prov i datakunskap.

God Morgon

God Morgon!
Vaknade imorse av att HP Data ringde & sökte Pappa. Tror de verkligen att vanligt folk är hemma mitt på dagen ist för jobbet? Det är underbart att få vara ledig idag även om jag har en hel del saker att göra. Ska försöka komma igång lite med mitt projektarbete samt plugga lite historia eftersom jag har prov på måndag & jobbar hela helgen. Och i eftermiddag blir det en fika med Sandra innan vi förmodligen ska på Aerobics. Nu sitter jag & väntar på att det ska gått en halvtimme så jag får äta frukost eftersom man inte får äta på ett tag när man drukigt min närings/vitamindrink.

Tack för en härlig kväll.

Har tända ljus överallt och uppkurrad i soffan med datorn i knät & kaffe i andra handen. Anna åkte precis hem efter en mysig kväll ihop. Lagade en fyllig sallad m. b.l.a bulgur & kyklingfilé till middag. Vi gjorde självklart en härlig efterrätt  också med honungsmelon, druvor, glass & bara myste.(Anna du är perfekt som du är & jag älskar dig för det.)
 Länge sedan jag var såhär avslappnad & full med ro. Riktigt skönt. Imorron är jag både ledig från jobb & skola, har visseligen en helplanerad dag men ska njutta fullt ut av att vara ledig.

Godnatt!


Underbar höstdag

Jag har kommit underfun med att jag är förälskad i morgonen. Jag fullkomligt avgudar dem. Finns få saker som slår att komma ut i morgonluften när daggen ligger kvar i gräset & ingen människa finns ute mer än själv, får en sån bedorande känsla i kroppen som är svår att slå & bästa tiden att tillbrina med sina egna tankar i den klara luften innan alla andra kommer ut & förstör den. Jag är förälskad!

Så imorse var det inga problem att gå upp när klockan ringde & få gå ut till min förälskelse en stund innan det blev ett spinningpass + lite styrka på gymmet före det var tid för att gå till skolan. Att vädret var helt perfekt idag gjorde dagen ännu bättre & man kunde inte sluta lee. På lunchen var vi i Cloetta Center på Företagsmässa, fyllde i en blankett för att tävla om ett blomsterarranemang. Nu i eftermiddags ringde de & sa att jag hade vunnit den, roligt. Ikväll blir det myskväll med Anna som gäller. Ska snart iväg & möta henne i affären för att inhandla lite gottisaker för att göra kvällen helt perfekt. Vi ska laga middag & skvallra, en flaska vin hade varit perfekt till. Nu måste jag rusa, Anna väntar på mig.

Ha en trevlig kväll alla för det ska iaf vi ha!
Puss!


Skön söndag

Hej!

Har varit helt ledig från jobbet denna helg så igår var det kräftskiva hemma hos mig som gällde. Riktigt trevligt var det med god mat, trevligt sällskap, musik & en del alkohol. Senare vid 12 taget blev det en krogrunda också som väll va sådär, lite folk ute men funkade. Kräftskivan kanske får bli en årlig tradition i fortsättningen. I fredags blev det mys med Christoffer som gällde & hann även med en del sådant imorse innan jag fick åka hem och städa. Har även hunnit plugga lite idag & gå en promenad nere vid ån :) Nu sitter jag här mätt efter att pappa bjudit mig på en god middag & snart är det dax för efterrätt, mums!

Puss!



Förstår inte riktigt?

Min Helg

Hej!

Helgen har försvunnit lika fort som den kom. I fredags blev det att åka till Christoffer & äta middag med honom & levande ljus. Sen åkte vi & hämtade Foppa innan vi såg på film. I lördags var det barnvakt som stod på schemat efter att min syster lämnade Tyra (4år) & Gustav (6år) till mig. Vi åkte till busfabriken som var väldigt uppskattat av dem. Även av mig eftersom jag åt upp deras godispåse. Efteråt kom Anna & hämtade oss innan vi åkte till mitt jobb & åt middag. Senare på kvällen när min syster hade kommit hem igen gjorde Anna & jag oss lite partyfina innan vi åkte vidrare till Marcus. Väll där visade det sig att vara fyllefest då alla var rätt runda om fötterna, men vi höll oss på den nyktra sidan. När alla drog vidare till krogen var jag & Christoffer de torra paret & åkte hem & la oss ist. Igår skulle jag egentligen åkt & tränat men vaknade hos Christoffer vid 8 med feber och ont i halsen så han tvingade mig stanna i sängen hela dagen. På kvällen kom mamma & pappa hem igen efter en mini semester & bjöd på färska räkor innan jag somnade igen.

Idag blev det skolan trotts mamma protester men har iaf sjukanmält mig till jobbet så jag kan få gå hem & sova efter skolan så jag kan bli friskt igen. Nu väntar Görans näthandel C lektion.

Puss!

Mindre bra tisdag

Hej!

Jag sitter i skolan & fryser som en gnu. Om en timme får jag äntligen gå härifrån men då är det också bara dax att springa vidare till nästa ställe nämligen jobbet. Tycker allting rumt omkring bara kräver & kräver för tillfället. Fortsätter jag i denhär takten så kommmer jag gå in i väggen precis som en del säger. Vet egentligen att de har rätt men försöker igonrera det eftersom jag vill tro att jag är stålkvinnan som fixar allt. Och jag har ingen bra dag idag!

Puss!

Min passion

Hej!

Skolan är snart slut, dax för ett träningspass på gymmet.
Jag har även hittat min passion, Chocklad kan inte få nog av det
Ikväll blir det mys med mamma samt gå & lägga sig tidig för jag är helt slut.

Puss!

Underbar helg

Hej!


Har haft en riktig bra helg. I fredags åt jag middag med Anna innan det blev bio & se Sex and the City, oh jag älskar den. Efter bion blev det trotts allt en runda förbi 55:an och träffa alla. Hade en sådan lycko känsla i kroppen som inte går att beskriva men älskade känslan & var på riktigt bra humör. Igår blev det att gå upp & åka til jobbet i helregnet & på kvällen blev det en myskväll med Christoffer & glass :) Tror att vi var roliga gänger då vi somnade redan vid 23 en lördag men vadå det var vällbehövligt så. Idag har jag bara varit ute på en promenad & pluggat lite historia efter att Christoffer körde hem mig. Nu sitter jag & dricker kaffe för att orka hålla mig vaken innan jag ska iväg på personalmöte. Och ja det är en skum tid, en söndag kl 23 men varför inte liksom?

Puss!


Fredag

Hej!

Hade nyss svenska läxförhör eller vad vi trodde iaf innan läraren säger att det är prov, och ja vi gillar inte våran nya svenskalärare. För tillfället sitter man på Info & Layout B lektion med Britt & funderar lite. Det blev åter ett tandläkarbesök igår & känner mig inte alls fin för tillfället men trotts det ser jag fram imot helgen. Har en enorm tandvärk & vill gå hem & sova men måste gå på Historian eftersom jag har prov på måndag.

Ikväll blir det förhoppningsvis bio med Anna och se Sex and the City & imorron blir det mys efter jobbet :)


Puss!

New Phone!

Hej!

Dagen började med att kl ringde vid 7 & då var det bara att gå upp & vidare till gymet för en träningsrunda innan det blev att gå vidare till jobbet & jobba till 17. Då kom mamma så tog vi en fika innan vi gick & köpte abonemang & jag fick en ny telefon( K660i) på köpet ;) Ikväll har jag haft "mobillektion" med mamma & lärde henne hur min gamla telefon fungerade eftersom hon har fått den.
Nu väntar jag på sex and the city ska börja.

Puss!


Mystisdag

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket nytta mer än varit i skolan på två datalektioner, ätiti tacos, promenerat och lagat middag åt pappa.

Har haft en riktig myskväll med Anna ikväll. Vi har masserat varandra och bara snackat tjejskvaller hela kvällen med massa tända ljus, riktigt avslappnande. Nu sitter hon uppkruppen i min säng & äter kladdkaka med glass, hon ser rätt belåten ut. Själv sitter man uppkruppen i soffan med tandvärk, så jag är mindre belåten. Imorgon blir det att jobba på dagen och efter jobbet blir det att köpa mitt och mammas abonemang & få en ny telefon, inte helt fel. Nu blir det att se lite film & mysa med Anna innan det blir ett telefonsamtal till Christoffer.

Puss!


Måndag

Hej!

Sitter uppkurrade i soffan med en chokladask. Måste trösta mig mig lite
efter mitt tandläkarbesök idag då jag blev av med en tand. Trodde jag skulle vara tuff
och fixa det men blev en tår eller två som rann ner när jag kom hem & såg hur jag såg ut.
Men får väll bara försöka se det positiva i det som är att jag kommer bli ursnyggt när allt är klart!
Chokladen är en bra tröst, dock mindre bra imorgon då jag kommer ha komplex för att jag åt den.

Något mera roligt som jag har gjort idag är att det blev en runda på stan
med pappa som jag mer sällan spännderar tid med då vi har fullt upp hela tiden båda två tyvär.
Var på Telenor & pratade om abonemang, bestämde oss för att ta erbjudandet så på onsdag
är det jag & mami som får nya abonemang :) Ett extra plus är att jag ringer gratis till de som
betyder mest eftersom de flesta av dem har Telenor.

Shopping är också en bra tröst så blev även att inhandla en gullig kofta

från GinaTricot och ett nytt puder från Make Up Store. Nu blir det att fixa naglarna
vilket också ska vara en bra tröst så jag känner mig lite trotts tandläkarbesöket.

Puss.


RSS 2.0