Spindel mördare

imorron blir det regn gott folk för jag mördade en spindel imorse, usch!

nu måste jag fortsätta med min tråkiga faktasamling om Charles Dickens.


imorron är det fredag :)

Onsdag

i måndags var det dax att dra på sig bowlingsskorna & bowla på idrotten. Jag ägde ju alla :) 3 streikes på rad! Annars händer det inte mycket, var på stan igår med Fia & köpte en urgullig klänning, helt perfekt tillsommaren. Var också hos tatueraren igår & kollade på olika modeller på min tatuering bokade också tid. Inte alls långt kvar! Hoppas den blir perfekt :) Fia & jag kollade även resor igår, lutar mot Kroatien eller Magaluf, någon som har ett bra ställa att rekomendera av dem? Ser ut som det också blir Sälen v14 tors-sön :)

Sitter i skolan & tråkar, väntar på att ha naturkunskap,samhäll & engelska. Ikväll blir det att träna både step & core, duktig duktig. Måste också köpa mitt gymkort snart. Inte heller långt kvar innan jag ska till tandläkaren & få ett datum då de ska sätta in min tandställning.

v 4

Veckan har gått väldigt fort måste jag säga, kändes som måndag imorse när jag gick till skolan. Veckan har varit en blandning av många känslor hit & ditt. Börjar verkligen tröttna på detta snart!

  • måndag - Var det mamma & pappas 19års bröllopsdag, grattis på er! Då blev det mys hemma med finmidag & kladkaka :) Hade även massageprov som förövrigt gick bra.
  • tisdag - Var väldigt duktig & gick hem från skolan efter att fått skjus av pappa på morgonen. En stjärna till mig där! Inte lika trevlig då jag fick veta en sak som jag hade väldigt svårt att tänka mig att skulle hända efter allt men tydligen hände det iaf. Förlåt kanske vore ett bra ord för er båda just nu?
  • onsdag - Blev det en fika med johanna, det var trevligt att bara snacka om allting och slappa.
  • torsdag - STUDIEDAG! var jag duktig att städa hela mitt rum både damma, dammsuga och tvätta golven. sen bar det av mot stan & mötta Fia, vi gick till tatueraren & pratade lite (kanske ska göra den väldigt snart :)) sen blev det Poweryoga mot kvällen var faktiskt rätt skönt, man slappnade iaf av & glömde världen utanför för en kort stund. Och det var väll behövligt för min del kan jag tala om!
  • fredag - skolan & efter massagen gick jag & emmie nästan hela vägen hem. Senare på kvällen blev de bio med Robin & Martin, såg Arn förövrigt som var väldigt bra. Dock rekomenderar jag er inte att sitta på första raden för 1 man får ont i nacken & ser ingenting & för det 2 så fryser du till is eftersom ventilationen kommer ut precis framför dig. Arn var íaf en värd film att se!




miss you

I miss you but, the future starts by leaving the past behind
image12

aldrig fel med fredag

fredag vilket aldrig är fel eftersom det betyder helg :) idag blir det att jobba och sen får vi se vad resten av helgen bjuder på. hade ju en riktigt trevlig lördagskväll förra helgen dock då Lelle & jag var på krogen, det jag minns var iaf väldigt roligt ;)

förövrigt händer en hel del nu, var hos tandläkaren igår som berättade att jag skulle få tandställning i mars. hmf ;/ fia & jag funderar på att tatuera oss men ingen som är säkert men jag blir mer och mer sugen, vi får se hur det går. jag vill även klippa av mig håret & köpa massa nya skor!


jag lider, jag tycker det är jobbigt och orkar inte mycket mera nu va!
jag vill bara ha ett slut på allt lidande & vara riktigt lycklig igen.


ta hand om er, puss


Sammanfattning av 2007

Nu är jag tillbaka, har varit en riktigt lång bloggtorka för min del. Nu ska det bli ändring på det allt.

Har haft två underbara veckor i thailand :) Behövde verkligen få komma bort ett tag från allt & bara få vara ifred och tänka. Inte för att det blev så mycket av med det för hade fullt upp hela tiden, jul & nyår var annorlunda men väldigt trevligt :) speciellt nyår, aldrig sätt så mycket raketer och ballonger på samma gång underbart fint!


min 18års dag var också en härlig dag. Fia lyckades allt lura med med att hon va sjuk, men några timmar senare stod hon, marcus, robin & martin utanför min dörr med tårta, ballonger och paket. snacka om överraskad då men det var mycket trevligt så tack så mkt :)


Även jag som många andra tänkte sumera 2007 (även om jag är lite efter)
Mitt år 2007:
Januari började bra med 4 dagar i Trysil, hamodi & jag hade det riktigt bra ihop. Lite senare in i året hände det en hel del, både bra & mindre bra saker. Jag kommer aldrig glömma hur lycklig jag var på valborg, aldrig. Årets höjdpunkt var ändå 3 veckor på Malta med Robin ett helt klart minne för livet. Resten av sommaren var inte allt för mycket att ha. Hösten var ett rent helvete , skulle helst vilja glömma den så fort som möjligt. Ful av missförstond, onödga bråka, intriger så det bara spruttade ur folk, även en hel del sorg & tårar. Det var också året 2007 jag blev seriös och skaffade jobb på Ciccolata. 2007 slutade helt okej med tanke på alla grejor som hände i slutet. Sammafatta året kort var året ett bra år fram tom sommaren sen gick året ungefär bara utför.
Det var min sammanfattning av 2007
Jag hoppas att 2008 blir ett mycket bättre & lyckligare år!


Förövrigt är jag väldigt oteknisk, bara om du undra,


RSS 2.0