Ha en bra lördagkväll alla!

Nyduschad & härlig! Har varit en sväng på stan idag & hittade en bh som funkar till nyårsklänningen så nu är det ordnat. Bokade också tid för färgning av brun- och fransar så man är riktigt läcker tills jul. Självklart kan jag aldrig hålla mig ifrån jobbe när man är i stan så det fick bli en Café Late där. Blev medbjuden ut ikväll, några på jobbet skulle ut ihop. Det ska faktiskt bli riktigt kul att göra något annat än de gamla vanliga. Har en känsla av att jag kommer vara rätt förstörd imorron kväll eftersom jag också sha upp & jobba imorron kl 8. Ska försöka ha en lugn kväll men får se hur det går.

Nej nu är det tid att göra sig iordning så jag kanske kan slippa springa till bussen för en gångs skull.
Ha en bra kväll allihopa!

Fredagsmys

Äntligen hemma igen. Känner mig duktig för att jag faktiskt tog mig i kragen & tränade trotts att det tog emot. Efter styrketräningen blev det kondition 1 timme innan jag var nöjd för dagen. Som belöning gav jag mig själv en solning, man känner sig mycket fräschare i vintermörkret när man har lite färg, härligt! Var också på jobbet en stund & pratade om julschemat, jag mår ill & blir stressad av att bara tänka på röran. Att vara ute i arbetslivet är inte alltid lika roligt tyvär. Något roligare är kryssningen några av oss planerar att göra strax innan jul. Någon med ett bra förslag på kryssning?

Ikväll blir det en lugn kväll med avkoppling. Läser en riktigt bra bok så ska försöka hinna läsa ut den. Men ett måste ikväll när man ändå är hemma är Pirates of the Caribbean som vissas. Nu ska jag springa till affären innan filmen. Ha en bra kväll allihopa!

Fredagsförmiddag,

Sitter i skolan med pojkarna & gör inget vettigt alls. Skulle behövt jobba på min PowePoint men finns ingen ork till det. I eftermiddag blir det nog ett styrkesträningspass innan vi får se vad kvällen bjuder på! Nu väntas lunch!
 
Hej

Bestod av allt annat än plugg

Blev en eftermidddag som skulle bestått av mycket plugg men istället bestod av allt annat. Somnade ganska fort med böckerna i sängen & när jag vaknade blev det några test på datorn. Efteråt behövde jag en paus så blev en promenad och middag innan jag satte mig framför datorn igen. Dock gixk det väldigt dåligt nu så mitt glada humör försvann lika fort som det kommit. Nu gäller det att ta sig i kragen & sätta fart på pluggandet till jul!

Jag är så trött på all vardag hemma & att ingenting nytt är inplanerat i almenackan. Därför kunde inte några på jobbet valt en bättre tidspunkt för att planera en kryssning med en helg med avkoppling & fest. Nu hoppas jag bara på att det verkligen blir av & att jag kan följa med. Det är även bestämmt & bokat att vi firar jul på en herrgård i Malexander, vid sjön Somen. Underbart att få komma hemifrån ett tag & göra något annorlunda, det ska bli riktigt kul! Bjud på julbord & frukostbuffe m.m.

Nu ger jag upp pluggandet för idag för kommer inte längre idag iaf.
Godnatt!

Effektiv morgon

Jag har haft en otroligt effektiv morgon. Jag har redan hunnit med körlektion, varit på möte med min praktikplats samt handledare och varit på sjukhuset och gjort massa prover och redan hunnit hem igen utan att dagen har försvunnit. Nu väntas lunch av något slag beroende på vad som finns i kylskåpet innan det är dax för lite pluggande.


Om man alltid kunde ha lika kul på jobbet!

Hej!
Jag har haft en härlig bra dag på praktiken idag. Vi har haft så himla roligt idag, provat klänningar, skrattat & bara haft riktigt kul. Efter jobbet provade jag lite mer klänningar & hittade min drömklänning till nyår, nu gäller det bara att hålla sig för att inte använda den innan. Det kliar redan i fingrarna! Sedan blev det middag med la familá på Ikea & en trevlig pratstund. Imorse va jag på möte hos X-enheten & träffade min underbara kontaktperson. Hon hade gjort ett veckoschema åt mig som jag måste följa helt & hållet om detta ska fungerar. Det kommer bli riktigt tufft att ha så få saker per dag & så mycket egen tid men måste ta tag i det nu.


Pappa tjattar ihjäl mig om hans seglar tävling han har på internet nu när han inte kan vara ute & segla på riktgt. Han har tydligen byggt en båt & deltar i Volvo Ocean Race med flera tusen andra båtnördar. Så nu sitter han bredvid mig & bytter segel & kryssar för fullt för att vinna tid. Det är väll kul att han har något intresse, han är ju faktiskt trotts allt rätt gullig!

Nej dax för lite soffmys utan datorer med papsen. Godnatt!


Måndag 24/11 - En månad kvar!

Helgen har varit bra med både fest & mys. Dock har det varit alldeles för lite egen tid som jag hade behövt men lyckas aldrig få, lite synd & verkligen ta tag i det nu. I söndags var jag ute på en härlig promenad i vinterkylan och hann få lite perspektiv på tankarna & livet vilket var skönt. På kvällen hade Anna & jag lite mystid med solning & sedan Yoga. Trodde aldrig att jag skulle få någon ro under Yogan men gick ner i varv något otroligt & blev lugn. Vi avslutade kvällen på stevés med en fika, ett perfekt slut på helgen.

Vaknade imorse & får en glad överraskning när jag upptäcker att de är snö ute, kunde inte fått en bättre morgon!Har varit glad & possitiv resten av dagen pga det. Efter skolan blev det styrketräning & nu sitter jag här uppkruppen i soffan med en stor kopp kaffe och väntar på CSI.

Tiden går så himla fort! Det är bara 1 månad kvar till julafton och snart ett nytt år. Jag har skrivit min önskelista och än så länge nöjd med mina ideér vad jag vill ha, mycket "bra att ha" saker står på listan iår. Det är nog tid att boka in en julklappshandlingsdag snart. Nästa söndag är det också Första advent vilket betyder att jag får äta lussebullar, pepparkakor och dricka glögg för första gången i år.


En paus från världen runtomkring.

Igår hade jag en paus från världen runtomkring. Helt enkelt en dag för mig själv & en stund för att andas och reflektera Var på möte hos X-enheten och träffade en helt underbar människa, hon hade ett så otroligt lugn & lyssnade verkligen. Samtidigt visade hon stor förståelse & en enorm vilja att försöka lösa denna ohållbara situation. Hon fick mig att hitta ett lugn hos mig själv som jag saknat väldigt länge med tanke på den stress, det orimliga tempot & kraven jag levt med en längre tid. Allting känns lite lättare & har en liten tro på att jag kanske fixar detta med lite speciallhjälp.


Efter varit där i några timmar ägnade jag resten av dagen till saker som jag velat göra länge men bara inte hunnit med b.la träna, sola, ansiktsbehandling och även massage på kvällen.  


Tittade på Oprah under konditionspasset igår som handlade om vem man skulle vilja ha en till dag med (någon som idag inte finns i livet.) Utan tvekan skulle jag vilja ha en dag med morfar. Vi skulle ha varit ute på hans gård och i stallet med hans tävlingshästar, platsen som betydde allt för honom. Vi skulle ha ridit en runda i skogen och pratat i flera timmar. Han är nog den person som skulle ha förstått min situation bäst och kunnat komma med bra råd.


Om humör ändå kunde vara som idag varje dag!


Har haft en riktig bra dag. Började jobba vid 8 imorse med tomas, måste säga att jag saknat både jobbet & en del personal riktigt härligt att va tillbaka. Även ibbe träffade jag & fick prata med. Haft alldeles lagom mycket folk idag & jag har varit på toppenhumör med otroligt mycket skratt & possitiva åsikter åt allting (visa mindre värda det dock kanske.) Efter jobbet kände jag för att komma ut & få lite luft så jag tog med familjen på novemberljusslingan runt i stan. Tyckte också att det var på tiden att börja med körkortsteorin så blivit lite av det också. Nu väntas film innan veckan är igång igen med full fart, nya äventyr & utmaningar att fixa.

Ha en fortsatt bra söndagskväll alla.

klokt sakt

Vi älskar inte dem vi älskar pga av att de är perfekat. Vi älskar dem för att de är precis som de är!

Vi älskar inte dem vi älskar pga av att de är perfekta. Vi älskar dem för att de är precis som de är.

Underbart höstlov.

Höstlovet är över efter en underbar vecka. Började veckan med en resa till Göteborg med massa shopping, härliga restauranger, mysiga cafér och ett underbart fint hotell, riktig värd resa när jag fick lite tid att ladda om. Lagom hemma igen var resten av veckan fullbokad. Har haft körlektion, jobbad i torsdags innan det blev biopremiär för Bond på natten vilket jag var riktig peppad för & kom ditt med en strålande leende. I fredags blev det att lucha med pappa på Yogi innan det var Ebba som bjöd på maskeradfest. Det blev naturligvis en krogrunda, en välbehövlig kväll för min del med hemkomst runt 4-halv5 snåret. Lördagen blev betydligt lugnare med en härlig höstpromenad & på kvällen en fika med Sandra. Hann även med att säga hej till Robin & Christoffer innan jag faktikst va tråkig & åkte hem tidigt eftersom jag skulle upp & jobba vid 8 imorse. Så dagen har spännderat på jobbet med mycket skratt & en del tjejsnack.

Hoppas Ni haft en lika bra vecka som jag, ta hand om er!
Kram



RSS 2.0